mikaa Ummu_gulsevinc , Fatma-onal , TeoMom Emily37 ben en son 16 haftada ultrasona gittim , su an 19 haftalik 22 de gitsem sorun olur mu? 6 hafta ara vermek riskli midir?
Ummu_gulsevinc mikaa benim gittiğim hastane 21 haftanizda gelmeniz daha sağlıklı sonuç alırız dediler bu gün 21 haftamdayim yarın akşam 6 da randevum var nasipse
TeoMom mikaa 6 hafta biraz fazla sanki benim hamilelikte risk faktörü olduğu için bana öyle geliyor olabilir tabi ben 3 haftaya zor dayanıyorum ama herhangi bir sıkıntın yoksa 21-22 gibi direk detaylıya gitsen de olur herhalde
Emily37 mikaa doktorunu bunu size söylerdi mutlaka şu tarihler arasında yaptır diye benimki öyle dedi.Benim gittiğim hastahanede perinatoloji uzmanı vardı bana hemen randevu verdiler.
Ummu_gulsevinc mikaa tabiki değil canım ben en son 16 haftalıkken gitmiştim kortrolume doktor um sürekli ulrason a girmek bebeğe zarar veriyor demişti 21 haftalık olduğunda gel demişti zaten detaylı ultrason 20 ila 24 haftalar arası yapiliyor
yalcin_sevda mikaa Bende 22 de yaptırmıştım doktorunu dinle bence arada uçuk bir fark yok bir hafta erken ya da geç ne fark eder ki
Ecceee mikaa 21de de olur 22de de ama 22de olursa daha güzel fotoğrafları olabilir 🥰 bizimkisi yüzünü asla göstermemişti ama belki sizinki gösterir, o yüzden 22de gidin bence