tazecikannee Kızlar transferden sonra iğne kullanıyor muyuz ben şuan pruloton ve progestan iğne kullanıyorum transfer öncesi
zamaneannesi80 tazecikannee ben taze transfer olduğumda kullanmıştım. Ama donmuş transfer olduğumda kullanmadım
moom222 tazecikannee her ikisinde de kullandım düşükle sonuçlandı genetik taramaya gondereik sonra yüzde yüz canlı ve sağlıklı kalan embriyo tranferim oldu 36+2 günlüğüm
2022bebeki tazecikannee Pruluton depot 3 güne bir kullandim öncesi ve sonrası. Şimdi 12. Haftamdayim haftada bire düşürdük
tazecikannee 2022bebeki inşallah benimki tutarsa belki değişebilir iğneler sağlıkla kucağınıza alın bebişi 🌸
2022bebeki tazecikannee mutlaka değişir iki iğnenin içeriği de aynı çünkü bir iğne ile devam edersiniz muhtemelen. Benim başta biraz kanamam olmuştu donmuş embriyolarda görülebiliyormus o yüzden de 16.haftaya kadar devam edicem sanirim. Saglicakla tutunsun bebeginiz size😍
Ckrmrv_ tazecikannee transfer öncesi başladım progestanı fitil şeklinde kullandım . İlk zamanlar proluton 3 günde bir yarım dozdu şuan 5 günde bir yarım doz. Şuan 31 haftalığım hala devam ediyorum kullanmaya . Benimde donmuş embriyoydu .
Umutluanne1 tazecikannee benim de donmuş embiriyo transfer edildi . Oksapar kan sulandırıcı ve proluton depot vuruluyorum canım 3 günde bir