icegul Miiiii bebek iriymiş, o yüzden korkuyorum biraZ, nerdeyse hergün yürüyorum, squat ve çömelme gibi hareketler de yapıyorum ama tık yok 🥲
simayorunn icegul Çarşamba günü sezeryan oldum salı günü doktorum gece 12den sonra hiç bişey yiyip içme su da dahil dedi Çarşamba sabah da 9 buçuk gibi doğuma girdim
pusatmom35 icegul evet maalesef uyustun mu diye sormadan basladilar ama bebeğime birsey olabilirdi. O acılar unutuluyor şükür bebeğime birşey olmadi 3 aylık şimdi ☺️🌼
cileklicookie icegul ilkinde gece 1 de sanciyla gitmistim her ihtimale karsi 1 den sabah 8e kadar su bile vermediler. 8de suni sanci almaya basladim oglen saat 3e kadar lokma yemek ve su icmedim nitekim sezaryan oldum sonucta. Simdi planli sezaryan olacak yine gece 12 den sonra birsey yiyip icmek yasak dedi anestezi uzmani. Birde ben ilkinde genel anestezi olmustum simdi spinal olacagim ikisindede ayni sekilde ac kalmak lazimmis.
Cherry95 Obirgebe bence etkisi olabilir. Çünkü Doktorda yemek yediğin için demiş. :/ Yani aç gidip mide bulantısı yaşaman da olabilir tabi. Ben uzmanı değilim yaşanan olayı aktardım. Peki Sence neden sezeryana aç gidin diyorlar ?
Obirgebe Cherry95 anestezinin etkisiyle alakalı birşey sadece dogumlarda değil bütün ameliyatlarda böyle acil olunmayan ameliyatlrda da hep aç gidilir