Merveminademirci Btl42 bende Konya medova hastanesine gidiyorum Fuat demir çok İy bir doktor dogumuma 3 gün var ama belli olmaz muayenesi falan memnunum adam çok ilgili ve kibar
Bebegimibekliyorummm Btl42 sanirim medicanadaydi tam olarakta bilmiyorum ama fatma cetiner var yengen onda dogum yaoti cok iyi bi doktor
deletedmom135 Zuzu35 merhaba hastaneden hemşirelerden ve ebelerden memnun kaldınız mı bende oraya gidiyorum ama bi kaç kötü şey duydum gece nöbetçi doktor olmuyormus filan doğru mu acaba
Zuzu35 Acuka evet canım doğum anındada sonrasındada dikişlerimden falan çok memnun kaldım öneririm kesinlikle
Zuzu35 Acuka muayne ücreti 120 civarıydı doğum 2000 nstde 15 ti galiba canım ufak tefek farklılık olabilir eşim ilgilendi hep ödemelerle tam net bilmiyorum
Burcuuuuu AskMavi bende memnunum cok sükür ama bu formda sordum kimse cıkmamıstı da kac haftalıksınız 😊
AskMavi Burcuuuuu peki bi sorun olurmu doktor banada dedi aynisini da hic sormadim tehlikesi fln varmi diye
Burcuuuuu AskMavi bana karbonhidratı kes dedş iri bebek olursa taşıyamazsın dedi biraz kısayım belki ondan dedş korktum biraz
AskMavi Burcuuuuu valla bilemiyorum benim burda. Tanidigm olmadigi icin yozgatta dogumum olcak onun iicnde endiseliyim aslinda. Konusmak lazim zaten ona. Gore sizi. Hastanede yatis verir
Emali Ben medovada şükran doğruya gidiyorum şimdilik bi sıkıntım yok ama medovadaki fuat beyide çok beğeniyorlar bide hikmet karabacak diye duydum canım
Merveminademirci Emali şükran hanım nasıl Fuat demire gidiyorum ben o şuan tatilde eger dogum olursa Fuat bey olmaz sa bende şükran hanımı düşünüyorum 40 haftama 3 gün var