Seherselim Efeaselveannesi bende burda bekleyim bari 😊 doktor nasıl hastane nasıl. Bilgi alırım yazan olursa
Efeaselveannesi Seherselim benim ikinci gebeliğim burcu hanımda ilkim ölü doğum olmuştu 32 haftalık sezeryan oldum çok memnun kaldım ilgisi fln çok iyi
betulolcay Efeaselveannesi ben 36+5 im. 28. Haftadan itibaren tanıştım Burcu hocayla bende çok memnun kaldım açıkçası çok bilgilendiriyor ☺️ Sezeryanı spinal mi oldunuz acaba
Efeaselveannesi betulolcay hayır tüm bayılmıştım ama bunu spinal yapar sanırım endişeliyim açıkcası betulolcay
Efeaselveannesi betulolcay 33 haftadan sonra tahlil yaptımı burcu hoca yoksa sadece nst flnmı bakıyor artık
betulolcay Efeaselveannesi benim 34 haftalıkken sağlık ocağı protein kaçağı var demişti bende Burcu hocaya söyledim öylelikle tekrar tahlil yapmıştı 36 haftayken gittiğimde tahlil yapmadı ama sadece nst baktı
Efeaselveannesi betulolcay anladım herşey istediğin gibi olsun bende korkmuyo değilim acı hissediliyomu fln merak ediyorum
betulolcay Efeaselveannesi heralde son zamanlarda nst bakıyor sadece ama siz isterseniz tahlil onada bakar diye düşünüyorum ya da ameliyattan önce mutlaka bakar