Elatalay Minikuzu fenayım fena ve kac gundur dinleniyorum gorumcem geldi evimi temizledi saolsun ama sanki herseyi ben yapmisim bu gece cok zordu donerken karnımın o agrisi off
EzgiG Minikuzu ne yazık ki ama benim hamileliğimin başından beri var o hatta ilk onun için gitmiştim hastaneye 😊😊
Minikuzu Aminenin_annesi ortalama o haftalarda baslıyor bu durum sanirim bende öyle oldu zamanla da siddetleniyor gibi
Nubar_Rr Minikuzu Benimde oluyor açılmam oldu doktora gittim her an doğa bilir dedi 35+5 olduk daha erken deyilmi🥺
Nurhanakin Minikuzu evet yatakta dönerken üst kısmı sızlıyor gibi oluyor bebek ağırlaştığı için baskı yapıyormuş normal yani son haftalar çok zorluyor
Aysegullllae Mervecntr bi belirti var mı benimde son 7 gün 🙈 iki gündür bel ağrısı ve bugün hafif ishal belirtisi var ama ne olur bilmiyorum 😍😍
Mervecntr Aysegullllae dün acile gittim sorun yok dediler acilma görünmedi hafif sancılarım oluyo bugünde öyle 3 kere falan oldu bide evet ishal de var sertleşme de oluyo bukadr gelsin artık geçmiyor yaa