Merhaba arkadaşlar sabah erken kalkıp doktora gittim gün verecekti doktor 2 sonra sezaryen günü verdi bende annemi.aradim geldi hazırlandık 38 +1 ve 17.06.2022 de saat 16:00 da epidural sezaryen doğum yaptım buraya güzel şeyler yazmak isterdim doğum güzel geçti ama sonrası çok kötü benim için sütüm gelmedi hemen bebek sarılık oldu çıktık eve geldik işitme testine gelirken bebeğimin sarılığının arttığını öğrendim iki gün yatırdılar çok kötü ağladım sonra eve geldik annem 14 gün yanımda durdu şehir dışında yaşıyordu gitmek zorunda kaldı ben tek bebeğime baktım bir hafta sonra ateşlendi hastaneye götürdük kanında enfeksiyon var sarılık geçmemiş yine çocuğumu aldılar bir hafta yattı iyilesti çıkardık şükür ettik eve geldik aradan bir hafta sonra yine yattı cikardik eve geldik bir hafta yine geçti çocuğum yine enfeksiyon kaptı tekrar hastanede ve öğrendik ki bebeğimin kalbinde iki tane delik var doktor çocuk elini bile ağzina götürmeyecek dedi enfeksiyon kalbine zarar veriyor dedi ve bebeğim halen hastenede üç gün sonra kırkı çıkıyor zavallı oğlum hastanelerde büyüdü stresten sütüm azaldı bitmek üzere bebeğim bir de kokuma alışmış sürekli ağlıyor hastanede ne yapıcam hiç bilmiyorum dua etmekten elimden bir şey gelmiyor ahh ahh