Sabibo Kızlar gece uykusuzluk beni deli edecek artık. Tüm sinirlerim bozuldu, gram uyuyamıyorum. Ağrım sızım yok ama sanki çok rahatsızım gibi uyku tutmuyor. Uyumak için deliriyorum. Varmı benim gibi olan? Nedir bunun çözümü anam kafayı yiyeceğim
Neziya12 Sabibo aynı ben Bi gram uyku yok uyumak istiyorum çok olmuyor ne yapçam olmuyor kafayı icem uykusuzluktan artık
yagmurrrra Sabibo aşırı çişim geliyor ona kalkıyorum birde ne zaman yatsam tekmeler başlıyor ama öyle böyle değil çift yöne falan vuruyor aynı anda🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Uyutmuyor beni🥹 uykuya dalmakta çok zorlanıyorum tam uyucam çişim geliyor zaten offf
eyuphaneylul1422 Sabibo o haftalarda basılıyor cnm bende oyleyım 32 haftalıgım agladıgım bıle oluyor 🥴🤷♀️
eftelya_ser Sabibo sizin erken başlamış uykusuzluk benim 33 de başladı sık idrara çıkmaktan o da acaba stres falan mı yapıyorsunuz
Mehtaapoo32 Kafanıza bişey takmış olabilir misiniz yada üzüldüğünüz bi durum mu oldu bende 28 haftalığım
brgul_34 Vallah ben de zar zor yatıyorum ama tuvalete gitmek için uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda kalıyorum 🤷♀️😴🙈
Undomiell olmazmıııı 😅 ayaklarım yanıyorrrr tekmeleniyorum uyuyamıyorum tuvaletım geliyor sıcakkk ama kocamm pireler uçusuyor horul horul mübarek onun sesıde rahatsız edıyor bilmem kaçıncı kanepe koltuk balkon a gidişim 🥹
Sarahh Sabibo bunun sebebi var . Bebişimiz doğduktan sonra geceleri huzursuz oluyorlar gaz felan, o yüzden doğumdan sonra zorlanmayalım diye Allah öyle yapmışki nerdeyse tüm hamileler geceler uyuyamıyor ve böylece doğumdan sonraya hazırlanıyor 😊