gzdeal Şekerim gayet iyi ama bebeğin suyu fazla dedi doktorum diyetisyene gittim ama kilon çok fazla olmadığı için sadece paketli hazır, şekerli gıda, beyaz ekmek, hamur işi yeme dedi başına gelenler neler yaptınız yan etkisi oldu mu ?
Melike464860 gzdeal ben 28 haftalık oldum yaklaşık 2 aydır suyum fazla. Şeker de çıkmadı. Çok dikkat ediyorum şekerden tatlıdan paletli gıdalardan uzak duruyorum meyve bile suyu arttırıyormus şekeri ve şekerli her şeyi hayatımdan çıkardm. Hala fazla ama en azından artış olmadı
gzdeal Melike464860 benim doktorum her 100 kadından birinim başına sebepsiz bir şekilde geliyor şekerinde iyi dedi demekki sanada o şekilde oldu dedi hep beni bulur böyleleri
Melike464860 gzdeal aynen sebepsiz olabiliyormuş ama işte zor oluyor şu sıcak günlerde insanin canı soğuk tatlı yada içecek istiyor
Melike464860 gzdeal yemiyorum çok zor oluyor aglayasm geliyor ama suyum daha çok artar erken dogar felan diye korkuyorum yemiyorum. Doğumdan sonra yiyeceğimi hayal ediyordum hep
gzdeal Melike464860 tüh yaa zor durum gerçekten nasıl olcak inşallah sağlıcakla dünyaya gelirler de bizde rahatlarız 🫤 Allah kolaylık versin