Minik15 Kizlar çatı muayenesi kaçıncı haftada olur çok korkuyorum sırf onun için sezeryan gecio aklımdan☹️
Aslhnklk Minik15 Benimki 37 de olucak ayın 4 ünde randevum. Bence böyle diyip korkutmayın kendinizi ya da şartlamayın. Taş çatlasa 5-10 saniyelik bir kontrol bende nefret ederim ama kendimi düşünüp korkutmak felan istemiyorum
sule35 Minik15 doktorum bana 38. haftada yaptı öncesinde yapıp tetiklemeyelim diye bende korkuyordum ama 10 saniyelik bise kendini kasmazsan hafif bi acıyla hemen geçiyor
Menek16 Minik15 perşembe günü oldum 38. haftam da bende kastım kendimi ama 5-10 saniye anca sürüyor ve korkulacak bir şey yokmuş gerçekten
Bayancorek Minik15 Allah hayırlısını nasip etsin, korkutmayın kendinizi. Bebeğiniz ve sizin için en hayırlı olan olsun öyle dua edin sürekli, korkmak bir işe yaramaz maalesef.. 🙏🏼
Minik15 Aslhnklk 37 haftaya girdim Çarşamba kontrolum var ve çok korkuyorum ayrıca normal doğumda da çok korkuyorum
_Serife_ 38.haftada bakılıyor genelde ama benim Ulturasonda bebek çok baskı yapıyor agrım var diye 37.haftada baktı 5 snlik bişey hiç korkmana gerek yok hemen olup bitiyor anlamıyorsun bile 2cm açılma var dedi bir hafta geçti pazartesi tekrar bakacak tedirgin oluyor insan ama hemen geçiyor.
Aslhnklk Minik15 Valla her doğumun ve her kadının kendine has doğum süreci var. Öncesinde sakin olup hayırlısını dileyin Rabbim o dirayeti elbette verir korkuyorum diye pskolojik olarak etkilemeyin kendinizi beyninize olumlu sinyaller verin ki bedeninizde hazırlasın kendini 😊 ben düşünmüyorum bile yani korksam da doğurcam korkmasamda önemli olan sağ salim kucağımda olması🙏
Gizem260 Minik15 1 Ağustos ta 37+3 oluyorum o gün bana da yapacak doktor ama düşünmüyorum rahatım kendimi kasmadığım sürece birşey olmaz diye düşünüyorum
Hilaladl 5 saniye sürüyor parmakla bakıyor kayganlastırıcı birşey sürüp parmaklandogınızı hissedşyorsunuz ama acımıuor hşc takmayın
Yaseminirmak Minik15 abartmayın yaa kendinizi kasınca canınız acıyor muhtemelen ama bu böyle vov bi acı değil bu gün yaptırdım daha bu yorumlardan dolayı bi gerildim doktor o an durdu zaten baktım ben bu işi zorlaştırıcak gibiyim yanımda arkadaşım vardı onunla muhabbete başladım nasıl bittiğini anlamadım daha çatı muayenesinde böyle olursanız o çocuk zaten normal doğacakken nasıl dayanıcaksınız yapmayın etmeyin psikolojik olarak kendinize acı çektirmeyin
Kartaaneesiii Minik15 benim hem 37 de sonra tekrar 38 de oldu canım ama korkma korkulacak bir şey değil lekelenme bile yaşamadım ben iki kez olmama rağmen. Ki öyle abartanlar var ki bu muayeneyi ben doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyordum o derece 😅
Sibelozturk 37+3te yani dün yaptı doktorum, asla acı hissetmedim bencede psikolojik olarak ne kadar rahat olursanız muayene de o kadar rahat geçer kendinizi korkutmayın boş yere çok basit ve kısa bir kontrol 😊