Bahardali Dilarac ilk oğlumda hiç mide bulantısı olmadı, 2. Oğlumda ilk 3 ay mide bulantısı ve kusma ama aşırı değil sadece sabahları, 3. Ye hamileyim sabah ve akşamları midem bulanıyor ama yine aşırı değil kusma hiç olmadı. Cinsiyet belli değil henüz
Luluk 2 oglum var 9 sene sonra 3. Ogluma gebeyim 18 haftalik. Hicbirinde ne migde bulantisi ,ne kusma yasamadim. Gebeliklerim hep rahat gecti ve geciyo cok sukur. Evet ole derler ama bunyeyle alakali bence…
Miniktirtil Hiç alakası yok 16. Haftama kadar ağır mide bulantısı yaşadım hayat standartlarim bile etkilendi o derece diyeyim ama bebeklerim erkek. Üstelik bu kadar mide bulantisina bende diyordum kesin kız tamamen hurafeymis yani 😂
Sule0606 Alakası yok 1 kız 1 oğlum var ikisinde de bulantinin dibini yaşadım. 😅 Şimdi de aynıyım 14 haftaya kadar devam etti.
bebetonunannesi16 Dilarac benimkide erkek ama kısmaktan içüm dışıma çıkmıştı kilo vermiştim ilk 4ay çooook kısmuştum inanma aksine bilimsel olarak erkek bebeklerin kusturduğnu okumuştum biyerde ama ne kadar doğru bilmiyorum
seda2209 Dilarac 6 aylık hamileyim geçmek bilmeyen bulantı ve istifarim var. Cinsiyeti erkek. Bulantı hormonla alakalı cinsiyetle değil ☺️
MinnieMouse Dilarac bende tam tersi kızımda çok rahattım prenses hamilelik dedikleri 😁 sadece aşırı koku hassasiyeti vardı, kıyma yumurta kokuları tansiyonumu çıkarıyodu. Şimdi oğlum olacak 18 haftalık olduk ve bulantım 17 hafta itibariyle bitti. Aç gezdim resmen 😬 kusmamak için hiçbir şey yiyemedim.