Ozgeliko Merhabalar kızlar iyi geceler salı günü beta değerim 196,2 çıkmıştı bugün tekrar verdim 1167 çıkmış 4 gün var arada iyi mi değer?
Kadriyearslan Ozgeliko 3000 civarı gözüküyor benim öyle oldu en azından hafta içi git doktora bence ☺️
moom222 Ozgeliko betaya göre gözükmez cnm bebek haftasına göre gözükür gayet iyi yükselmiş baktiginz zaman degerinz de 6 haftadan sonr agayet net göre bilirsiniz bebeği keseyi yoll kesesini ve kalp atışını son adet tarihnz ne zaman
anne_gunlugu Ozgeliko genelde 3 bin civarı oldugunda kesede görülebilir diyolar ama tabi gebelikten gebelige değişebilir
Ozgeliko moom222 son adet tarihim 16 Haziran’da şuan uygulamaya göre 5+3 gozukuyorum,çok teşekkür ederim 🤩🎀🎀🤲
anne_gunlugu Değeriniz çok çok iyi hatta bu kadar hızlı yükselen gebeliklerde ikiz olabilme ihtimalı olabiliyor tahminime gore 600 civarında olması herekirken 1100 lu degerlerle ikiz de olabilir. Allah sağlıkla kucagınıza almak nasip etsin 🤗
Ozgeliko anne_gunlugu yaa çok teşekkür ederim içimi nasıl rahatlattiniz🤩 Allah razı olsun bir kimyasal geçmişim var ondan biraz korkuyordum 🤲🎀
moom222 Ozgeliko üç gün gün sonra gide bilirsin cnmm doktora ama kesin olsun hersey diyorsan bir buçuk hafta gecsin bnce 🥰 hayırlı olsun inşallah ❤️🤲
Hayattdmrkrn Ozgeliko benim de kimyasal gebelik geçmişim vardı ikinci sefer baya bekledim kan vermek için 2500 çıkmasına rağmen heyecan yapamadım 😂😂 çok iyi çıkmış betanız inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Ozgeliko Hayattdmrkrn ya çok teşekkür ederim ilk 196 yi gorunce hep içimde korku vardı açıkçası hâlâ korku var doktora gitmeden güzel bişey duymadan 🤭 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🎀
Hayattdmrkrn Ozgeliko sizi çok iyi anladım ben de bebeği görene kadar hamileyim diyemedim ama artış çok güzelmiş inşallah bebeği görünce içiniz de rahat edecek 🫠
Lenaaaa Ben 3 gün ara ile yaptırmıştım ilki 424.6 ikincisi 2721.8 çıkmıştı. Bence senin değerlerin de gayet normal. Umarım her şey gönlünce olur 💕
Ozgeliko Hayattdmrkrn ah inşallah,evet bebeği görene kadar hep endişeli olucam sanırım 💜 çok teşekkür ederim 💜
Ozgeliko Kadriyearslan çok teşekkür ederim o zaman az kalmış hafta içi gidersem gözükür dediginiz gibi 🤩