Nors Doğumdan sonra mide bulantısı geçiyormu kızlar sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor.bir dolu bardak su içemiyorum ya afedersiniz sürekli geğirme geliyo😿😿 midem desen dönme dolap sanki çok yoruyo beni artık 😞
maydaymaydaymayday Nors hiçbişi geçmicek gibi acılar yaşıyoruz. Ama doğumdan sonra hepsi geçiyor. İnsanın kendi kuş gibi olduğu vücudu ve bunun farkında oluşu harika bişe. Hamilelik çok yorucu ve zor.
Sedaknr Nors doğumdan önce geçer bulantın ben 1 ay çektim şu an biraz azaldı. İlaç kullanıyorum ama doktoruna sor ilaç versin sana
seda2209 Nors ben 25 haftalık oldum hâlâ çekiyorum bu mideden. Artık ağlamaya başladım yanması ayrı bulantısı istifari ayrı o kadar yordu ki anlatamam 🥺 ama öyle yada böyle zaman geçiyor sabır 🙏🏻
Nors kahvesever__ hiç böyle hayal etmemiştim hamileliğimi sanırım biraz o yüzdende pskolojik olarak güçsüz kaldım gecmicwkmiş gibi hep düşünerek yemek yiyip su içerecekmişim sürekli takatsiz olacakmışım gibi 🙃
Nors Sedaknr 30.haftadayım bu ay gelecek ay diye diye kaldı sekiz hafta ama artık enerjim bitti.isyan değil asla kıpırdandıkça şükür diyorum 🙏 insanız işte bi yerde bi karamsarlık güçsüzlük alıyo götürüyo. Hamile gibi değilde hasta gibiyim zoruma gidiyo