Rumeysaakyr haftadayım 1 cm açıklığım var karnım çok belli derecede aşağı düştü doğum yaklaşmış mıdır ? siz karnınız düştükten ne kadar sürede doğum yaptınız
Canankanat18 Rumeysaakyr ah şu karın düşüklüğü 39 haftamdayım hala karnım aşşağı düşmedi bu yüzden de sezeryan olucam mecburiyetten seninki iyi bişey normal yani doğum için erken yavaş yavaş aşşağı inmesi iyi bişey
csmaknc Rumeysaakyr 35 te karnım düştü 37+2 olduk arada yakancı sancı geliyor adet ağrısı gibi ağrılar çok oluyor
JJ19 32 de bebek dogum pozisyony aldi, 38 de nisanim geldi , karnim dusdutu doguramadim en son 41 de seezeryanla aldilar pasayi😂😂
Gulcahan Benimde 35 te baya aşağı düştü şuan 36+5 teyiz baya agirlaştim yürürken bacağımın arasında baskı hissediyorum
Bus_er Rumeysaakyr 36 + 3 deyim kasım agrım bacagıma vuruyor şuan bebek cok haraketli surekli tuvalet ihtiyacım var hazırlıgım felan yok korku sardı karnımın da aşagıya düştü gören direk söyluyor gelir yakında diye
Rumeysaakyr Bus_er Aynen bende öyle çok korkuyorum bi yandan hemen gelsin bi yandan zaman geçmesin diyorum suan 😅