Ogretmen_Anne_ Kızlar canım sürekli pizza yemek istiyor ya dominostan sipariş ettim ama bi yandan vicdan azabı çekiyorum siz pizza yiyor musunuz zararlı mıdır çok?
gkbyza Ogretmen_Anne_ sanırım bi 2-3 kere yedim bi zararı olacağını sanmıyorum ama üstünde çiğ gibi gözüken sosisleri yemiyorum sucukları da seçerek yiyorum
Deletedmom83940 Ogretmen_Anne_ yedim dominostan da bim’in pizzasını da abartmadığın sürece yiyebilirsin
HSena38 Ogretmen_Anne_ yemek sepetinde indirim kodu gördükçe dışardan yiyorum 🙊 Ama çok sık tüketmemeye çalışıyorum 🌸😊
Annesininportakali53 Ogretmen_Anne_ valla kendim yapıp yiyorum eşimde disardakilerden bile daha çok beğeniyor zaten onlardan farksız oluyor malzemeyi bol koyuyorum o zaman vicdan azabida çekmiyorum 🤣vicdan azabı çekme kuzum ama illa dikkat edecem diyorsan kendin yap🥰
maydaymaydaymayday Ogretmen_Anne_ peynirli, sebzeli, tavuklu, etli falan yenebilir bence. Ben öyle yedim çok. Önemli olan salam sosis sucuk pastırma gibi ürünler olmasın
Gamzer Ogretmen_Anne_ Bu kadar kasmayın kendinizi. 2 oğlumda da aşırıya kaçmadan canımın istediği herşeyi yedim. Biri 5 yaşında diğeri 40 günlük. Hiç vicdan azabı çekecek birşey yok. Afiyet olsun❤
Ogretmen_Anne_ Gamzer aslında kasmıyorum normalde böyle değildim ama bebeğim bi süredir geriledi hafta olarak o yüzden daha sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum
ikimelekannesii22 Ogretmen_Anne_ evde kendinde yapabilirsin zararlı değilki sucuk sosis felan koymadan kendim yapıyorum
HSena38 Oelrlrkmemdmd sipariş verirken altta indirim kodu diyen kısma giriyorum Instagram’da arkadaşlarım paylaşıyor yada indirim sayfaları 🙊 mesela bu akşam durum menüye patates içecek dahil 10 TL ödedim 🙈
HSena38 ikimelekannesii22 Bugün evime ne aldım sayfasında gördüm birkaç kez birde yemek sepetine girip gezinin joker veriyor arada bazen de yemek sepetinin uygulamasında kupon yazıyor ordan bakıp alıyorum 😊🌸
Gamzer Ogretmen_Anne_ Anladım ama bi seferlik pizza yemekle birşey olmaz. Tabiki sağlıklı beslenmek önemli hamilelikte ama arada kaçamaklar olabilir bence 😊