Afraaaa Kizlar var mı bildiginiz instegram vb yerler. 22. Haftamizdayiz artık yavaştan birşeyler almak istiyorum oglusuma🥰
Deletedmom52620 Afraaaa enucuzbebekmarketi ugurlubebe ama artık pek seçenekleri de yok ben ilk kızıma oradan almıştım çok güzel şeyler vardı geçen baktım da gene idarelik bir kaç birşey vardı
Canankanat18 Afraaaa Trendyol bebboo instagram cildirins.. daha çok bildiğim var da bak bakalım hoşuna giden olucak mı ama bana kalırsa e bebekten zıbınları içliklerini falan al hem kumaşı güzel hem uygun
Afraaaa Deletedmom52620 ya zaten hemen büyüdükleri için öyle çok paralar vermek istemiyorum idareten birkaç aylık giyecek zaten ama güvenilir de olacak site. Teşekkür ederim canm 🤍
Deletedmom52620 Afraaaa o zaman dediğim sitelerde bulabilirsin civilde de güzel indirim vardı e bebek outlette de var mesela takip edersen güzel şeyleri var yani
Afraaaa Canankanat18 hastane çıkışlarını aldım trendyoldan birkaç zıbın da e bebekten aldım ama ben böyle ayaksız takımlar istiyorum kış bebeği olacak zaten ona uygun birşeyler. Dediğin yerlere bakicam teşekkür ederim🤍
minikkurabiyelerinannesi Afraaaa cigit, civil , Trendyol , hm , defacto , LCW ben buralardan aldım karışık 🙈
Hamile_anne27 Afraaaa instagramdan bebemar ve prenses bebe den alışveriş yapmıştım ikisinden de gayet memnun kaldım. Fiyatlar da uygun