Deletedmom_51 Ya hanımlar vişne aşeriyorum, portakal kokuyor bazen burnuma, limonu öyle meyve olarak yemek istiyorum normalde ben bunları hiç yemezdim şuan ihtiyacım mı var acaba vücudumun vitamine anlam veremiyorum
Bebekgeliyoorr Deletedmom_51 Hamileliğimin başlarında aynı sizin durumunuzdaydım sanki burnum dibinde birisi yiyor gibi kokusu gelirdi 😊 Vücudun ihtiyacından mı yoksa sevdiğimden mi bilmiyorum ama hala bile zaman zaman bu istek geliyor 😊
momnes Deletedmom_51 ben hamile kalmadan önce hep tatlı yerdim. Hamile kaldım tatlıdan soğudum ve sürekli ekşi tuzlu şeyler yemeye başladım 7 aylık hamileyim hala ekşiler tuzlular yiyorum ve cinsiyetimiz kız 🙃
Ela344 Deletedmom_51 bende de aynı şeyler var mesela turşu asla yemeyen biriydim evime bile sokmazdım ama şimdi çok pis turşu aşeriyorum 😀 mesela yeşil ekşi erik sevmem yiyemezdim ama şimdi evimden eksik etmemeye çalışıyorum 😅
mhmmddgc Deletedmom_51 Muhtemelen vitamin eksikliğiniz var. Ben hiç aşermedim aşerenlere özeniyorum 😂😂
Deletedmom_51 Bebekgeliyoorr valla herhalde vitamin ihtiyacını karşılamak için oluyor bu aşermeler 😂 gecenin bi vakti eşim tam uykuya dalacak ben de portakal koktu burnuma dedim ki of portakal kokuyor dediğim gibi eşime baktım uyumuş 😂 neyse bulduğunda yersin dedim ertesi günü buldum 😂 cinsiyetle alakalı olabilir mi? Bebeğiniz nedir cinsiyeti belli mi?
ikizannesiolmak Deletedmom_51 cinsiyetle ilgisi yokmuş :))) gebelik öncesi sırf tatlı yiyen ben gebelikle birlikte kavanoz kavanoz turşu kilolarla limon yedim ve iki erkek bebişlerim oldu :)))
Bebekgeliyoorr Deletedmom_51 Kızım olacak 😊Genelde akla hayale gelmeyecek şeyleri kız bebekte aşerirsin diyorlardı öyle oldum galiba 😅
Deletedmom_51 momnes Valla ben de tatlıcıydım neler yemezdim yatlı adına ama şuan hiç tatlı şeyler göresim yok hep ekşi şeyler 😍
zynepnur Deletedmom_51 normalde bende tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte tiksindim özellikle şerbetli tatlılardan ekşi ne varsa onları yedim hep cinsiyetimiz erkek🤗🙈
Deletedmom_51 ikizannesiolmak maşallahhhz🧿 ya vücudun vitamin isteği ile alakalı olabilir, cinsiyete çok takılmıyorum 😍
Deletedmom_51 Bebekgeliyoorr Allah allah 😂😂 benim de hiç aklıma gelmeyecek şeydi valla ekşi şeyler çünkü çok tatlıcıyımdır normalde 😂
Deletedmom_51 mhmmddgc yaaaa :) valla ben de geçen haftanın başında başladı bu durum. Midesi bulunanlar aşerir derler ama Allah’a şükür midem de hiç bulanmamıştı benim