ikicocuk_biranne Kızlar ikinci gebeliğim 85le hamile kaldım kiloluydum tamam ama yani aşırı sisti karnım bebek olmadığını biliyorum bebegim henüz 7+3 kasigimda daha ama yani bu şişlik ne anlayamadım sizde de var mi
[silindi] ikicocuk_biranne şimdi herkes gaz diye doluşur. Rahmin genislemiştir canım. Sanki herkesin vücudu aynı gibi hep gaz diyorlar. Rahim büyuyor.
ikicocuk_biranne Teşekkür ederim kocaman olucak demekki göbeğim 😀 ay inşallah çok almam bu sefer. İlkin de 30 kilo almıştım veremedim
[silindi] ikicocuk_biranne insallah canim bana doktorum demişti rahim genişliyor neredeyse kendinin iki kati oluyor bebiş tabi ki bi kan damlası gibi şuan. Ama rahim kendini hazırlıyor. Tabi yani şimdi 8 aylık gibi durmaz göbegin ama hafif bir siskinlik oluyor karnin alt kisminda 🤣🤣
RehoGelin Rahim şişiyor ya kuzum bebek büyümemiş olsa da rahim devamlı büyüyor buna birde regl dönemini atladığım için onun şişliği ekleniyor tabii
[silindi] RehoGelin aynen öyle ya bana da gaz demislerdi doktor rahmin kocaman olmuş demisti. 🤷♀️🤷♀️ rahim simdiden genisliyor ki ileride bebek hızlı büyüyor yırtılırdı bebekle birlikte buyumeye calişsaydi. Bir de adet siskinligi de oluyor cok dogru