Lamelif Benim gibi olan arkadaşlarım nasıl gidiyor ben 17+1 haftalığım hala aşağıda sürekli yatmıyorum kolay işler yapıyorum dinleniyorum sizde durumlar ne kaç haftalık oldunuz ?👼
Arven Banada doktorum plesanta aşağı yerleşimli sadece bil diye söylüyorum çünkü 20 haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi ama onun dışında herhangi bir kısıtlama getirmedi bugün 13+6 yım kendimi çok yormadan günlük işlerimi yapıyorum
Neslyyy Arven aynen bende 14 hafta 3 gunluk oldum plesantam aşağida 25 haftaya kadar yukarı çıkr dedi inş
Busra_karadag [silindi] sizindemi plesantanız biraz aşagıda dedi benimde oyle yazıları okuyorm bilgi almak için
Nilay35 Busra_karadag cnm bnmd3 ayni sekildeydi aşağıdaydı beklicez 28.haftaya kdr dedi ama sukur ki 24+2 gunluguz daha bu sabah acildeydm nst de falan baktilar cikmis yukari icinizi rahat tutun cikiyot zamanla yukari
[silindi] Busra_karadag bana öyle bişey demedi aslında ikitane plesanta var diyince bende yerlerini sordum daha cok erken yeri için dedi birinin ucu birazcık aşagıya degmiş ama cıkıcak yüzde doksan beş dedi cıkmasada sıkıntılı yerde degil dedi ama ben yinede baktım araştırdım bu arada erken haftalarda çok aşagıda olsa bile önemli degil dedi sende takma 😀 Busra_karadag