Bebekomomm Bugun doktora gittik bebeğim 1 ay geriden geliyormuş 28+6 haftalığız kilosu 800gr düşük dedi başı kücük kemik gelişimi iyi değilmiş başka Bi hastaneye sevk etti cok korkuyorum bilgisi olan yazabilirmi rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin 🙏
eminemre99 Bebekomomm canım benim de bir bilgim yok Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.bol bol dua edelim yasin suresi ve Meryem suresi okuyalım insallah ❤️
Eflatunpembe Bebekomomm daha önceki kontrolünüz ne zamandı? İkili test ve detaylı ultrasonda doktor ne demişti? Duraklama sonradan mı oldu o zamanlarda da var mıydı?
Hasretaytemur Bebekomomm sağlıkla kucağına alırsın inşallah kaşar peyniri, yumurta , muz ceviz süt tüket kuzum bebeğe kilo aldırıyor
Dylann Bebekomomm allah yardımcın olsun ya üzüldm geriliği neden oluyor açıklamadı mı gğnde bi muz ye bi bardak süt iç mutlaka bunlar bebeğe iyi gelyor bide maden suyu bitane iç
Bebekomomm JJ19 Allah razı olsun morelim o kadar bozukki elim kolum bağlı pazartesi doktor kontrolunü bekliyorum
Bebekomomm eminemre99 Allah razı olsun güzel kardeşim insanın evladıyla imtihanı ne zor Bi imtihanmış…
Bebekomomm Eflatunpembe biz ikili yada 3lü test yaptırmadık en son 3 ay önce gitmiştik 1 hafta geriden gidiyordu eşimin tayini cıkınca taşınma telaşından doktora gidemedik ara uzadı
Bebekomomm Hasretaytemur kilosunu cok takmıyorum ama kemik gelişimi kafa gelişimi cok gerideymiş kalıtsal Bi hastalık olabilirmiş 😪😪
Eflatunpembe Bebekomomm Keşke ihmal etmeseydiniz her ne olursa olsun önce bebek geliyor. Sizi perinatologa yönlendirmiştir doktorunuz büyük ihtimalde amniyosentez isteyecektir. Haftanızda çok ileri olduğu için süreçte karar vermek çok zor olacak. Allah sabır güç ve bebeğinize şifa versin.
Eflatunpembe Bebekomomm Bu zamandan sonra çok yapılacak bir şey yok ne yazık ki. Perinatolog belki olumlu şeyler söyler. Bazı doktorlar sizi korkutmak içinde böyle konuşabiliyor. Önemli olan perinatologun size ne diyeceği. Gelişimi için dışarıdan takviyeyle yapacak çok bir şeyiniz yok. Yatın dinlenin beslenmenize dikkat edin doğuma kadar da böyle devam edin. Ama perinatologtan lütfen ne yapmanız gerektiğine dair bilgiyi detaylıca alın belki doğum anında müdahele edilmesi gereken bir şeyler olur. Duruma göre yine yazarsınız
Senazeynep34 İnşallah büyük bir sorun yoktur canım. Geç döllenme vs de olabilir korkma. Üzme kendini. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim😊🙏