siriniko2511 haftamda hastane değişikliği yapmam gerekiyor malesef çünkü gittiğim hastanede doğru düzgün doktor kalmadı en son gittiğim doktor çok iyi ama normal doğum düşünmeme rağmen telefon numarasını vermiyor. Aranızda Maltepe Medicalpark hastanesine giden var mıdır? Fiziki koşulları nasıl, yoğun bakım ünitesi var mı, hangi doktordan memnun kaldınız, ebe ekibi nasıl? Giden birisi varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim🙏
Mrmhtgrgul siriniko2511 merhaba Maltepe medicalpark ta Mehmet Akif sargın a gidiyorum şuan 4 aylık hamileyim ama çevremde çok fazla öneren vardı doktoru. Herkes çok çok memnun kalmış hem hastaneden hemde doktordan
Pelinminnos Ben Maltepe medical parkta Refika hanıma gidiyorum. Çokta memnunum çok ilgileniyor. Bende 32 haftayı bitirmek üzereyim.
siriniko2511 Pelinminnos hastanenin fiziki imkanlarını nasıl peki? Ben normal doğum çok istiyorum ebe ekibi falan nasıl biliyor musunuz? Odaları falan gördünüz mü hiç?
gzdeal Pelinminnos hangi doktora gidiyorsunuz ki ben Murat Yassa ya gidiyorum sadece muayene ücreti 415 TL
siriniko2511 Gamzetrkn hastane nasıl peki? Odaları falan görebildiniz mi? Hijyenik bir hastane mi sizce? İlgi alaka nasıl?
gzdeal Ben 31 haftalık hamileyim doktorum Murat YASSA gayet memnunum en başından beri gidiyorum başkada hastaneye gitmedim hiç
Gamzetrkn Hastane güzel hijyenik odaları da gezdim büyük temiz orada birçok arkadaşım doğum yaptı hemşireler çpk yardımcı oluyormuş herkes çok memnun
Gamzetrkn gzdeal spinal sezeryan en son 8 bindi. İçerisinde 30 adet foto çekimi lohusa şerbet ikramı sabah kahvaltısı odaya dahilmiş
gzdeal Gamzetrkn peki çocuğun doğduğu zaman ki ilk yapılan testler falan da dahil midir ? Birde yatış ücreti dahil mi