aylakiral Kızlar selam 38 haftama girdim Anne karnındaki bebek günde kaç kez hareket eder Son 2-3 gündür hareketleri çok azaldı telaş ettim 😢 Günde 5-6 defa hissedebiliyorum sadecee Şuan 3000kg 49 cm normal mi acaba
JJ19 Boy kilo normal, o haftalarda bebek buyudugu icin haraket alani azaliyor normaldir merak etmeyin
aylakiral JJ19 uyandırınca hareket ediyor normalde hep hareket ederdi bu 3 gündür ben uyandırmadan hareket etmiyor endişe ettim😢
Buketyusra aylakiral doğum yaklaşınca sakinleşiyorlar hareketler azalıyor korkmayın doğum yapacağınız gün görün birde balık gibi hareket ediyorlar 🤭🤭
Edacelebi Bende 38+3 deyim bebeğimin cinsiyetinden midir bilmiyorum ama hareketi hiç azalmadı. Azalmaması da gerekiyormuş . Doktor günde en az 10 kez haraket etmesi gerektiğini söyledi. Eğer hareketinin az olduğunu düşünüyorsanız doktora gidin.
aylakiral Edacelebi ben uyandırınca hareket ediyor yoksa etmiyor uzuluyorum onceden cok cok hareket ederdi şimdi etmemesi beni üzüyor
Edacelebi aylakiral Üzülmeyin biz bebeklerimizi beklediğimiz için psikolojik olarak sürekli hareket bekliyoruz. Bence sizin bebeğiniz annesini uykusuz bırakıcağı geceler için güç topluyor 🤪
Berf123 Bizde yarın 39 olacaz bugun aşırı hareketli bazen can yakıyor hşç durmuyor sebebini bilen varmıdır normalmi yaşayan varmı post actım cevap veren olmadı hiç
Edacelebi Berf123 Bende de oluyor ama sebebini bilmiyorum. Birden coşuyor bir yarım saat yirmi dakika kadar sürekli hareket halinde oluyor