Mrsfly Anneler, anne adayları gebelik, bebek büyütme ve çocuk gelişimi hakkında mutlaka okunmalı dediğiniz, tavsiye edebileceğiniz Kitaplar var mııı?
Hsnycvk Mrsfly Ben arkadaşlarımın önerisiyle aldığım kitapları yazayım henüz okumadım ama iyi olduklarını düşünüyorum. Bebekler Ne ister, Bebeğimle Oynuyorum, Uyku Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz, Otuz Milyon Kelime
Deletedmom52620 Mrsfly daha hiç okumadım ama bir yerden geldi içeriğini bilmiyorum belki araştırabilirsin içeriğini beğenirsen okuya da bilirsin
yaskosays Mrsfly tek kitap önereceğim cok okuyorum. UYKU GUVENLİ BAGLANMA VE BEBEĞİNİZ. sadece bu yeterli 8 tane kitap daha okudum hepsi sacmalikti
balkizinbebegii Mrsfly 4-6 yaş eğitimi yani daha ilerisi için mutlaka ‘bağırmayan anneler, çocuğunuza sınır koyma, dövmeden çocuk terbiyesi, bağırmayan çocuklar’ kitaplarını öneririm 🌸 bende okuyorum çok faydalı
zhriscn Adem Güneş Güvenli Bağlanma, Mahremiyet Eğitimi ve diğer kitapları,Nihan Kaya İyi Aile Yoktur, Hatice Kübra Tongar kitapları olabilir
healthymoms Mrsfly ayşe önerin hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı harika🌸 içerisinde tüm bu süreçleri detaylı anlatan bilgiler var ben çok şey öğrendim açıkçası
fndsngln Tam başlık açacaktım baktım ki birileri bu konuyu düşünmüş. Kızlar şimdi yenidoğanı elimize aldık :)) iş sadece emzirme, uyku ile bitmiyor ki bu bebeğinin hafta hafta ay ay gelişimini nasıl takip edeceğiz?Ben bir bakayım dedim ama panikledim. Yok şu refleksleri yapması lazım yok şöyle olmalı vs. Bunları bilirsek zaten doktor oluruz. Ne yapmak gerekiyor?Çocuk doktorları yönlendiriyor mu? Harika haftalar diye bir kitap var onu mu alsam? Zaten kaygı düzeyim yüksek çocuğu kendi haline mi bıraksam?:)
Asasasas fndsngln harika hafaları almayan hamile ya da yeni anne kalmasın derim.. o derece iddialıyım.. 🥰 araştırabilirsiniz, inanılmaz bir kitap..
Ddm34 Mrsfly 30 milyon kelimeyi mutlaka okuyun . Özellıkle ilk 3 yasın onemını anlattıgı ıcın ne kadar erken okursanız okadar ıyı 🤗
Atlans Kesinlikle tavsiye ediyorum şu kitapları : Kalpten Bağlı -Doğal Doğum -Farkındalıkla Hypnobirthing -Bebek Öncülüğünde Emzirme Rehberi -Uyku, Güvenli Bağlanma ve Bebeğiniz- -İçsel Doğum (Güzel bir kitap ama olmasada olur)