Cansusu Kızlar daha ilk hamileliğim ve inanılmaz çatladım ,yani çevremdeki annemin teyzemin halamın bile 3-4 çocuğa rağmen Benim kadar çatlağı yok.Çözüm bulan varmı yada azaltan
maydaymaydaymayday Cansusu karnım mayalı hamur gibi. Yırtığın üstü yırtılıyor.. ve çözüm yok.. yağlar kremler vs bende işe yaramadı. Akışa bıraktım. Artık bikini giyemem cropları giyemem, mayomu giyer yoluma bakarım 😀
cgnduru Cansusu catlaklari silen güzellik merkezleri var benimde oluştu baya önceden kalan daha çok.. sildirebilirsin sende bende öyle yapicam son çocuktan sonra
Zeynepppdyg Cansusu çok pahalı marka kremler aldım 3-4 adet yinede çatladım bence çatlaycaksan çatlıyorsun😢37+1 im bacaklarım çatladı
JJ19 Yagla kremle bir guzel karnini gunde 2-3 kez, baska cozum bilmiyorum, catlamis yerle artik cozum yok, ancak dogumdan sonra lzerle kapattira bilirsin
Cansusu Zeynepppdyg Benim heryerimde var göğsümde karnımda bacaklarımda belimde😞Bide 8 kilo almışım sadece ona rağmen .
Canankanat18 Cansusu dert ettiğin şeye bak sen dünyanın en güzel şeyini taşıyorsun canını sıkma doğurduktan sonra lazer işlemi ile hepsini haledersin olmadı şimdiden badem yağı yada trendyoldan oil çatlak kremi pudra renginde o var işine yarar diye düşünüyorum kullan hiç bişey sizden önemli değil
Cansusu Canankanat18 Senin için olmayabilir canım ama benim için önemli ,eşim sürekli dile getiriyor rahatsız oluyorum .Lazer kesin çözüm değilki sadece azaltıyor diyorlar
Safiyenurrr Cansusu ben hindistan cevizi yağını duymuştum canım onu sürüp karnına masaj yapiyormuşsun bir dene istersen
Canankanat18 Cansusu ben canını sıkma diye konuştum benim için önemli değil senin içinde olmasın falan da demedim
matmazelsu Cansusu Eşin ne diyor mesela? Sen bilerek mi yaptın çatlaklarını çok biliyorsa kendi doğursun o zaman bakalım nasıl oluyor? Tamamen genetik bir durum çatlama olayı. Cildini kuru bırakmamanda etkili. Eşin bunları dile getirceğine sana destek olsun kendini kötü hissetmene engel olsun, daha makul.
Night Cansusu lazer değilde çatlak tedavisi var güzellik merkezlerinde komple yok edenler öyle bir yere gidip danış canım ben seni anlıyorum bende takardım neticede insan eşinede güzel gözükmek istiyor, kendi özgüvenini yükseltmek istiyor bende mesela kilo aldım diye mutsuzum
Kkkrks Cansusu bende 8 kilo aldım sadece ve bende bir sürü yap kullanıp çatladım yani engel olunamıyor bence de
silenceee Cansusu Cansusu kaşımak daha da arttırıyo diye okudum at kılıyla fırcalamakta aynı ise yarıcak bi nevi. Ben göğsümün altını yağlamıyordum ve feci kırmızı catlak suan karnımda bisey yok bacagımdada sürmedigim yerde cok az var artık heryerime boca ediyorum. tummy butter strech marks krem yuvarlak olan, sarı kantaron yağı, youtube de ashley joy var catlak videosu o bir karısım hazırlıyor yağları aldım ama daha baslamadım deniycem baya inandırıcı konuştu. Bide herkesin kullandıgı lierac bio oil aldm onlarıda sürüyorum bayadır kırmızıysa catlakların yağla mutlaka geciyo
Karelinannesi Cansusu su içiyor musun canım ? Cidden genetiğe bakıyor kremle yağla olacak birşey değil bence. Çatlayacağın varsa çatlarsın ama su önemli bi rol alıyor en azından az da olsa etki ediyor
Cansusu Karelinannesi Bende çok pahalı kremler kullandım hala kullanıyorum ,daha önce hiç kilo almamıştım canım birden alıncada böyle oldu İşte .Annemde bu kadar yok düşün 😞
BebisiinAnnesi Karelinannesi aynen genetik ben 37+3 hamileyim ne karnımda ne bacağımda nede göğsümde çatlama olmadı çok şükür hicbirsey de kullanmadım
zehraaaktas Cansusu valla her şey kullandım yine çatladı harita gibi karnım nst te gireceğim zaman oradaki görevli mafolmuş karnın diyo her seferinde
Cansusu zehraaaktas Hiç deme eşimin yanında doktorda sürekli hatırlatıyor sağımı solumu göstermek istemiyorum uzun giyiyorum hep adamın yanında
Kkkrks Cansusu Demekki bizim vücutlarımızın elastikiyeti yok Su çok içilmeli diyorlar şimdi çok içiyorum ilk aylarda bulantıdan dolayı sudan bile tiksinmiştim 1 bardak Bile içemiyordum Haftadan sonra iyice arttı çatlaklar yani suyunda etkisinin çok olduğunu sanmıyorum açıkçası .
Aysnr77 Cansusu bende de oyle oldu ya bacağımın arkası. Karnım, simit bölgesi hatta koltuk altında bile vardı her yerim çatlamış. Dogun yaptıktan sonra çok psikolojimi bozdu oturup ağladığımı bilirim ama zamanla rengi açıldı simdi 2. Ye hamileyim bu doğumdan sonra çatlak tedavisine gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak. Ama ben çok kilo almıştım o yüzden 🤷♀️