Cinarveannesi mas2248 ya ne güzel haber. Dualarım dileyen, isteyen, layığıyla anne, baba olucak herkes için. Allah herkese salih saliha evlatlar nasip etsin. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah.❤️
Evrencakar mas2248 allahım sana anne olmayı nasip etsin arkadaşım,hikayeni okudum çok duygulandım. Umarım kan değerin düzenli artışı gösterir 🙏🏻 Dualarım seninle 🙏🏻
Minik1Civciv mas2248 çok çooookkk sevindim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde iki kaybım var 17 ve 7 haftalık Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur çok üzüldüm ben çok ağladım içine anlatamıyor insan ama isyan etmedim Allah büyük adetime 7 gün var sende bana dua eder misin canım
29ayse29-34 mas2248 ne güzel anlatmışsın Bacım senin yaşadığın mutluluğu rabbim isteyen herkese yaşatsın dualrımdasın içini ferah tut her şey allahtan bize haber et.
Gulays mas2248 gözlerim dolu dolu okudum resmen o kadar iyi bilirim ki o her ay test yapsam mı yapsam çıkmayacak ki neden ben niye böyle oluyor neyi yanlış yapıyorum demeleri umarım ben burda olurum olmam doğum hikayeni paylaştığın gün beni hatırlarsın anlarsın ins 36. Haftamdayim duamda olacaksın ins Rabbim dileyen isteyen hayırla yaşatacak annelere nasip etsin bu duyguyu minnosumun yağız egemin adını ilkkez birine söylüyorum burda onun sansiyla gelsin minnosun karnımdaki pıt pitlar gibi tekmeler ye ins her kipirtisinda karnımı gerdiginde napiyorsun oglus dediğim gibi sende de ins 🥰 aşkla gelsin bebeğin hızla yükselen sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum yasa ins ve sende dualarında olmayanlara dua et ins kuzum benim
mas2248 Gulays yorumu gözyaşlarım eşliğinde okudum meleğim. Ne güzel dualsr ve temenniler. O günleri görmek nasip olur inşallah 🥺🤲 Rabb’im doğumunu kolaylaştirsin inşallah kardeşim benim. Duamda yer alacaksin. Saglikla yavruna kavuştursun Rabb’im ❤️❤️❤️🤲🤲🤲
Gulays Aysecan0335 2.bebegimi kaybettigimde 8 ay adet görmedim ve her ay acaba oldumu oluyormu diyordum birde şey var ruyadayimdir ins derdim kalan 4 ayım rüyamda bitsin ve doğurmuş uyanayim şimdi o rüyanın yakinindayim çok şükür sende şaşkınlıkla benim gibi mutluluktan ilk test yaptığın günü hayal edip mutluluktan dolu dolu gözlerle son günlere yaklaş ins Rabbim sen dahil isteyen bütün kadınlara nasip etsin ins
mas2248 Gulays kalbinden öperim ne güzel dualar. O testlerle yaşadığım hüsranlar anlatılamaz. Belki sadece 2 sene diyecekler. İnsanlar ne sınavlar veriyor diyecekler ama inan herkesin sınavı kendine zor. Rabb’im nasip etsin dileyen her canliya. Sağlıcakla al kucağına yavrunu bitanem ❤️🤲
Aysecan0335 Gulays güzel kalpli amiiinn inşallah bazen içim çok yanıyor ama bu güzel dualarla ayakta kaldığımı hissediyorum hayırlısı hepimiz için :)
Gulays mas2248 ins guzelligim ruhu güzel insanlar olduğumuzu düşünüyorum ruhu güzel evlatlar büyütelim ins