GsAnne Sata gore 4+3 haftalik hamileyim dun evde yaptigim testle ogrendim bugun kahverengi leke geldi uzun sumuksu kahverengi 2 ay once kurtaj oldum icin apar topar acile gittim betam 22 cikti yerlesme kanamasi olabilir dedi devlet oldugu icin cimbizla laf aldim nelere dikkat etmem lazim tekrar kahverengi lekelenme olur mu ? Betada düsük dedi kimyasal olup olmadigina bakcaz dedi. Bir tane olumlu bisi ogrenemeden eve döndüm az once.
Lindam06 GsAnne çok dikkat etmeniz lazım benimde oldu progesteron fitil kullanıyorım cok şükür gecti beta HCG düşük olabilir bu yükselmiyeceği anlamına gelmez kuzenim de bu kadar değerden küçük öğrenmişti. Yatın dinlenin ayaklarınızı yüksek tutun bol su tüketin Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲 adetten önce yaşadım birde 5.haftamda kesemi gördüğümde yaşadım çok şükür iyiyiz. İçinizi ferah tutun
Zelihablcgl GsAnne Kahverengi akıntı normal canım benimde 4 haftada oldu 2 3 gün sürdü vee sonra geçti
Tugce_Bakar GsAnne Merhaba bende 5 haftalıkken leke geldi direk doktorun özel yerine gittim her kanama normaldir fakat dedi renkten renge değişiyor düşük iğnesi vurdu 2 defa oldu bende ilk gebeligm diye korktum çok şükür bi skntı yok şuan 38 haftalıgım
matematikcianneee Benimde 5. Haftada olmuştu canım kahverengimsi akıntı gibi çok az bir kere oldu sanırım miktarı ve sıklığı da önemli renginin kırmızıya dönmemesi önemli diye biliyorum , kendini yorma ağır kaldırma yukarıya doğru uzanma bu haftalarda
Lindam06 GsAnne ne demek sizdende Allah razı olsun.. Dua herseyın başıdır bol bol salavat getirin 🥰 Raabım cok büyük onun hazınesi bol… Ben tüp bebek tedavısıne başlamak için gittim iğneleri vurulucağım gun öğrendim hamile olduğumu regl oldum diye gittim ama meğer lekeymiş. O yüzden Allah neylerse güzel eyler. Sakın üzülmeyin stres yapmayın.. Rabbim sizede bağışlasın inşallah evladını 👶🥰
GsAnne Lindam06 Allah razi olsun en guzeli birbirimize ettigimiz dualar Rabbim kabul eylesin ben Allahima tevekkül ettim Ne gelirse ondan hayirlisini sagliklisini hepimize nasip etsin 🙏🙏❤️