Yaseminirmak 38+2 den bildiriyoruz. Sabaha karşı şiddetli ağrılar başladı Nst’ye girdik sancılarınız başlarda ne kadar görünüyordu kızlar? Şimdilik eve gönderdiler ağrılar artınca tekrar gel dediler
Neseeli Yaseminirmak 40 ın altında sancı yok demektir benim 40 seviyesindeydi doktor sancı yok dedi..60 üzeri olması gerekiyor galiba
Sevgilii17 Yaseminirmak bende 35 haftlıken çatı muanesi oldum sonra birden sancı girdi bana 60 ları buldu yatış yaptılar öbür gün 40 lardaydı sonra 20 lere düştü taburcu oldum alltan baktıklarında çok tetikliyor
Hatce22 Sevgilii17 peki sence biz ne zaman dogururuz benim ilk olacak 2 gun hastanede de yattim acılmam vardı serum ve igneyle durdurdular alt agriya da normal dediler ama uyutmuyo
Sevgilii17 Hatce22 benim ikinci doğum olucak inanki bende hiç bilmiyorum her an olcak gibi hissediyorum ama tık yok ağrılardan artık olsun istiyorum zaten ciğer geliştirici iğne oldum iki tane içim rahat
Hatce22 Sevgilii17 igne bana da yaptilar al bak bu saat oldu hic uyumadim ustelik annemdeyim o halde sicaktan agridan gozume uyku girmedi bekliyorum sabah olsun hava aydinlansin diye gerci o zaman da daha çok sicak oluyor gündüz offf off
Sevgilii17 Hatce22 evet aynen gece uykusu sıfır bende de şuan uykum geliyor ama oğlum olduğu için mecbur ayakta geçiriyorum 🥺bakalım doğumlarımz ne zman başlıycak sabırısızm