Sibelmr Bayanalr 28 haftaligiz girmek üzereyiz ama bugun üstünde ayri bi tuhaflık var sol yanında bi şişkinlik hissi sağ tarafıma ara ara vuran bo ağrı halsizlik hers3yi yasiorum suan aranizda bak gbi olan varmıydı bayanalr normalmi sizce bu hissettiklerim
Sarahh Sibelmr bende genellikle sabahları ishal ağrısı gibi ağrı oluyor oda kasılmalardan olduğunu düşünüyorum
denizmoms Sibelmr ben de aynı haftadayım. Karnıma arada ağrı giriyor genital bölgemde batma oluyor saniyelik. Belime ağrı giriyor. Halsizlik de var
Sibelmr Sarahh yaaa nasil anlatılır bilmiorim evet ishal agrisi gbi karin agrisi cok sıkıştığını sanarsın lavobaya gidiorum bisey yok kasılmalar ek oldu buna
Sibelmr denizmoms evet cnm aynılarını yasiorum sunada bnde acaba diorum bebek büyüdüğü icin mi bukadar rahatsız oluyorum
denizmoms Sibelmr bide sola yatmaya çalışıyorum böyle ağrıları hafifletir diye okumuştum. Daha beter karnım ağrıyor 😄 sağa sola dönerken de karnım sıkışır gibi oluyor
Sibelmr denizmoms ayy vala iç sesim gbi konustun bnde bugun hep sol tarafa uzanayaa çalıştım iyi gelir diye ama dedigin gbi daha beter ağrısını yasiorum cnm 😊
denizmoms Sibelmr bi sorun mu var diyorum bazen ama burda bile bu kadar kişi aynı şeyleri yaşıyosak normal demekki