Ninjaturtle Nisa1710 biz de bu modeli aldik cybex den ama henuz kullanmadik zam gelir diye acele ettim ama emin de olamadim siz kullaniyor musunuz memnun musunuz?
Afraaaa winterwitch bende geçen ay aldım daha kullanmak nasip olmadı ama gerçekten çok rahat bı sürümü var inşallah oğlumda rahat eder içinde🤭
NurrrH Beyhanertekin ben aksesuar almadım. Gerek duymadım. Ama 10 bin fazlaymış evet bende baktım şimdi de. Ama muadilleri var öyle bir pratik bir model isterseniz.
88h99 Gulsah1493_ ben onu aldım daha kullanmadım ama sürüşünü katlanmasını falan çok beğendim hiçte öyle bahsedildiği kadar zor değil
Turmalin Bizde kararsiz kaldik Travel sistem arabalar cok yer kaplayip hantal oluyor diye ama inglesina diye bir marka var trilogy serisini aldik. Hem baston tipine donusuyor yer kaplamiyor toplamasi kolay ve hafif olusu iyi.
elzkys Ayse34_ bence uygun ama ben daha çok 6 ay sonrası araba kullanırım düşüncesi ile aldığım için kişiye göre de değişebilir belki size yeni doğana uygun gelmeyebilir görsel ekleyemedim ekleyecektim ama
Bsraa42 seda2209 bende bu modeli beğenmiştim sadece malesef kararsızdım tekerleklerinin dönmesi nasıl ağırlığı falan
seda2209 Bsraa42 tekerleği çok güzel büyük olduğu için kullanışlı ama ağır bir araba. Kabin boylar kışın kullanılmaz ikinciyi alacak durumda da değiliz diye bunu severek aldm çok hoşuma gitti. Tek sıkıntı ağırlığı zaten ama evim asansörlü gittiğim yerlerde de kilitlerim bir kilit alıp 😂
Semrasular Busrayl ![ Canım ben trendyol indiriminden joell Truva travel sistem modelini aldım gayet güzel geldi çok pahalı paralar vermeye gerek yok gayet güzel ve iş görür.
Bsraa42 Seyma0323 😍ya bende sürekli ona bakıyorum başka da bakıyorum ama hep bunda aklım kalıyor kullanışlımı önemli olan o
Seyma0323 Bsraa42 canım ben evde sürekli suruyorum daha bebek doğmadığı için ve gercekten cok pratik ve hafif🤣 ve cok sağlam bir araba bende 2 ay araştırdım indirim kaparsan hiç kaçırma canım ben 3650tlye aldim iyi hatirliyorsam çok çok beğeniyorum ve alirsan grisini al gerçekte çok havalı ve şık duruyor
Tutkuu0 Busrayl imkan var ise doona aktif araba kullanıyorum direk katla puset olsun ömrü kısa ama 2. El piyasasında da güzel satılıyor sonrasında arkadaşım xiomi aldı çok memnun pembesine bayıldım 🥰
BurcuMusti3107 Seyma0323 amin inşallah 🙏 🥰 evet yaa bende indirimde almıştım şimdi baya fark var iyiki erken aldım 3 ay vardı doğuma aldığımda şimdi 2 ayımız kaldı son aylar almayı düşünüyordum ama fiyatların arttığını görünce hemen aldım 😀