Busraydogdu Biz pegperego aldik.en iyi markalardan biri zaten.inglesina,mamaspapas(agir biraz) , cybex,stokke bu markalarda guzel kaliteli markalar
ZeynepBelgemen Kaleboynutuba valla ben aldığımda kampanya vardı toplam 10 veya 12 ürün fln aldım set arabası beşiği küveti yuruteci bezi fln bir sürü şey vardı içinde 2600e aldim
Kaleboynutuba ZeynepBelgemen maşallah baya uygun almışsınız bende kampanyadayken aldım yürüteç araba beşik oyun halısı mama sanfalyesivs vardı 4bin tl
Ninjaturtle Nisa1710 ozellikle kabine giriyor olmasina cok sevindim satici soylemisti ama buyuk gelmisti gozume. Tesekkur ederim yanit icin🌺
Nisa1710 Ninjaturtle kendi oturağı ile birlikte kabine giriyor ama ilk zamanlar cosy kullanacaksanıx onu çıkarmak gerekiyor ama onda bile çok pratik parasını hak eden bir ürün
Kilicbebek Busrayl joie litetrax 4 görüp görebileceğim en kolay tek tuşla açma kapama rahat konforlu bebek arbası verdiğim her kuruş helal olsun. Pusetlik zamanı geçince kaldırıyorsunuz bütün halde bebek arabası kalıyor tek tuşla açılıp kapanıyor çok portatif
Kilicbebek Ve tavsiyem kesinlikle ucuz felan diye sürüşü konforu olmayam bebek arabalarını asla tercih etmemeniz sonuçta sizinde yorulmamanız gerekiyor. Sürüş konforu çok çok önemli malesef ablam onşekilde hayatının hatasını yptı rezalet bi arabaydı gitmiyor tekerler bibrirne dolanıyor. Ve ikinci olarak bebeğiniz kucağınızdayken veyahut yalnızken çabucak kurulumu olan bebek arabaları tercihiniz olsun bunlar anne ve bebeğe eziyet durumlar. O yüzden tercihim iyiki joie olmuş 🌸
aybarsmomss girayinannesi valla ben daha deneyimleyemedim ağustos başında doğum yapacağım ama yani çok konforlu geldi bana gerçekten rahat edeceğimizi düşünüyorum şuanki fiyatları bayağı uçmuş durumda şubat ayında e bebekten almıştık biz iyiki almışız diyorum 🙈☺️ İlkini ne kadar bir süre kullandınız kaç yaşına kadar ?🙏
girayinannesi aybarsmomss 2.5 yaşında hala biniyor ömürlük yani çocukta onda rahat ettiği için seviyor şimdi ona in kardeşin binecek diyemem çünkü rahatlığına çok alıştı 🤣🤣
Kubgkm leona98 bayram indirimi vardı 10 bin tlye aldım ben bencede bu piyasada uygun pierre cardinin bile o fiyatlarda
leona98 Kubgkm aaa . Sag salim kullanin insallah 2 in 1 olan mi? Birde nerden aldiniz? Internet sitesi var mi
TeoMom Aralık ayında doğumum olacak zaten kış evden çıkaramam doğru dürüst gideceğimiz yerlere ancak pusetle arabayla gideriz bebek arabasına nisan sonu mayıs gibi ihtiyacım olacak o zamanda neredeyse 5 aylık olacak bu yüzden kabin boy almayı düşünüyorum Pierre cardin vovo alacağım pusetim de var eğer pusetim olmasaydı joie nin travel sistem araçlarından düşünebilirdim diğerleri gibi hantal ve ağır değil çünkü
Kubgkm leona98 opera istanbuldan aldım instagramda var bakabilirsin canım ben izmir şubesinden aldım. Sadece balios bebek arabasını aldım puseti arkadaşım verdi
minigimherseyim Bir_abla ben 4 bine aldım hepsini. Dolap uygulamasından ama gecen sene eylülde almıştım suan fiyatları cok artmış.