Hasretaytemur GsAnne içini ferah tut gönlündeki olur inşallah bir kaç gün sonra aile hekiminden tekrar kan iste Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah geç döllenme olabilir benim 303 dü ilk öğrendiğimde
GsAnne Hasretaytemur Allah razi olsun Allah hepimizin niyetlerini kabul etsin. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz.
Nurten2610 GsAnne canım az önce başka gonderide sana yazdım şunu da belirteyim her laboratuvar aynı sonucu vermior o yüzden ilk nerde verdiysen orda vermen daha doğru olur kesin sonucu yakalarsın
GsAnne Nurten2610 Allah razi olsun cnm devlete gittim cnm bnm 1 hafta sonra gel dedi 2 gunde bir takip etmiycekmis burdaki yazan arkadaslar hep 2 gunde bir verip kontrol ediyor özele gitme bütcem yok malesef.
Nurten2610 GsAnne şimdi özele gitmene gerek yok bence sen tabiki 1 hafta sonra git ama o stresten kurtulmak için iki günde bir yapabilirsin en azından için rahat eder 1 hafta nerde 2 gün nerde yani nasıl rahat olacaksan öyle yap
Hemdemmm GsAnne iki güne bir kan vermelisiniz ben kimyasal gebelik ve geçirdim 25ike öğrenmiştim iki güne bir muhakkak kan vermelisin arkadaşım
GsAnne Hemdemmm gecmis olsun cnm kimyasal gebelikdede kurtaj gerekiyor mu ? Daha yeni kurtaj oldum yine o stresi yasamak istemiyorum 🙏
Hemdemmm GsAnne yok hayır canimm gerekmiyor kendisi atıyor kendini , ya güzel düşün inşallah herşey güzel olur 🥰
GsAnne Hemdemmm insallah cnm bnm Allahima biraktim ne gelirse ondan hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur insallah🙏❤️
Kubrayigitttt18 Kadriyearslan canımmm baya zaman geçmiş ama değerin 16 çıkmadan önce en son nezaman ilişkin olmultu hatırlıyomusun kuzun