qokceyy AngeL- panorama bu işin en iyisi bende onu yaptırdım haftaya sonucum geliyor Allah’ın izniyle 😍
Kurabiyemm AngeL- ben genoksa yaptırdım. 4 günde geldi sonucum. Memnun kaldım ve Çok şükür temiz çıktı. Doktorlar anlaşmalı olduğu yere yönlendiriyor ve doktor yönlendirince fiyat daha yüksek oluyor diye duydum. ama siz illa dedikleri yerde yaptırmak zorunda değilsiniz. Benim doktorum başka bi yere yönlendirmişti ama ben araştırma sonucu genoksta karar kıldım.Yalnız neresi olursa olsun pazarlık yapın çünkü aynı hafta benden bin tl aşağı fiyat alan arkadaşlar olmuştu.
2022bebeki AngeL- Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama çoğu firma Amerika kitlerini kullanıp labaratuvarlari Türkiye’de o yüzden de sonuçlar genelde erken çıkıyor. Genoks,intergen, panorama, İzmir genetik bu alanda en çok benim duyduklarim
AngeL- qokceyy yaa ben harmony dedim hem fiyatı daha uygun geldi siz kaça yaptırmıştınız ? Bu arada inşallah iyi gelir sonucun kuzum
qokceyy AngeL- biz herhangi bi sorun yokken kendi kendimize yaptıralım 9 ay rahat geçsin dedim 10 haftalıkken yaptırdık yaptırmısken en detaylısını yaptıralım dedik 400 dolar verdik
qokceyy AngeL- Teksas a gitti benim kanım Amerika’ya diğer firmalar nereye gönderiyor bilmiyorum arkadaş 4 günde çıktı sonucum demiş sanırım Türkiye 🇹🇷
AngeL- Kurabiyemm bana 300+8% kdv dedi panoramayla görüştüğümde ama hiç ilgilenmedi direk söyledi geçti. En ilgili harmony geldi ama sonucu doğru çıkar heralde
qokceyy AngeL- bilmiyorum tam ama mini pakette 5 tip hastalık inceleniyorsa ben plus ı almışım 8 hastalık inceliyormus o yeterli olur demişti doktorum
Kurabiyemm AngeL- 70 üzeri hastalık inceleniyor denmişti raporda öyle çıktı zaten. genoksa kendin de internet üzerinden numara alıp ulaşabilirsin. En azından bilgi alırsın.Yurt dışı ile aynı fiyatı vermişlerdi bem erken çıksın diye genoksu tercih ettim
qokceyy AngeL- Türkiye’de yapıp 300 400 dolar almalarını ben anlayamıyorum o yuzden Amerika’ya gidiyo olması benim için önemliydi
AngeL- 2022bebeki valla benim vereceğim yer 12-15 güne çıkar dedi benim için yurt dışına gidiyo olması değil güvenilir olması o yüzden kafam aşırı karıştı
2022bebeki AngeL- Güvenilirliği ile ilgili problem olacağını sanmıyorum bu çok ciddi ve önemli bir konu . Güven probleminiz varsa doktorunuzun yönlendirdiği bir yerle yapsanız daha iyi olurdu o zaman. Yurtdışına gidiyor olması da çok önemli çünkü bu işin ana merkezi İskandinav ülkeleri ve Amerika . Sizin de benim gibi o yüzden geç çıkacak biraz daha sonuçlarımiz.