Sinemurey Canım aşırı midye istiyor ne zamandır ama doktora sorduğumda yiyemezsin sadece bir tane o da çok aşırı yemek istersen dedi siz yediniz mi herhangi bişey oldu mu
Aag06 Sinemurey bende cok severim bi oturusta 100 tane bir kova alir yerim ama hamileliktw agzima surmedim dip pisliginde yasayan bisey nolur nolmaz riske atmadim hic
Zytng Sinemurey gözle görünür birşey olmaz ama içinde ağır metaller fazlaca bulunduğu için bebeğinize geçip onun organlarına zarar verir. Zararı ileri vadede ortaya çıkar yani. Tabiki 1-2 taneden birşey olmaz nefsinizi köreltin ama devamlı yerseniz dediğim olabilir
Peperonni Sinemurey Benimde canım istiyor ama yemeyeceğim. Sonrasında bol bol yerim diye kendimi avutuyorum 😂
HasretErgun Sinemurey benimde canım çok istemişti.doktoruma sorduğumda midenin her insan için zararlı olduğunu ama hamile yiyemez diye ayirmamak gerektiğini yine 2 3 tane yiyebilecegimi soylemisti.
3babymom Sinemurey midye denizin çöpcusu butun mikropları çekiyor civa ve ağır metaller yüksek o yüzden hamilelere hele hiç onerilmiyor