Halimee1634 16+5 günlük gebeyim. Yemek yedikten 1 saat sonra yeniden acikiyorum.hamileligimin başında bu durumu yaşamıştım bı iki hafta sonra düzelmişti.son günlerde çok hızlı acikiyorum.su ana kadar 2 buçuk kilo aldım 😒biri beni durdursun 🤢
minismom Halimee1634 13 haftalıgım yarım saat 1 saat sonra midem kazınıo sofradanda doyup kalkıorum ama anlayamadım mide bulantımda war sanki hic yemek yememisim gibi oluorum agzımın tadı surekli bozuk stn
Peelinn Halimee1634 hamilesiniz diye çok yemeniz gerektiğini kodluyorsunuz bilinç altınıza , o yüzden acıkıyorsunuz bence . Yeme alışkanlığı hiç değişmeyen bir sürü gebe var
Halimee1634 minismom tek değilmişim ya doktoruma soracağım bu durumu bende tok kalkıyorum ama yok ya bu kadar hızlı olmaz😊
Deletedmom52620 Halimee1634 hahahah yemek yerken tatlının hayalini tatlının hayalini kurarken de çayın kahvenin
minismom Halimee1634 ben p.tesi gnu gittim sorcaktım heyecandan unuttum bidaki kontrole kaldı artık 😂
Halimee1634 Peelinn bu şekilde kodlasam hep öyle olurdu diye düşünüyorum beslenmede yanlışlık var sanırım 😒