Meryemozd Arkadaşlar 11+4 de doktorum cinsiyeti tahmin etti yüzde 80 dedi sizce doğru mudur cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum 🤔
Efnanada Meryemozd bence daha çok erken kesin sonuç için detaylı bekleyin 12 haftada ikili tarama da %90 kız dedi doktorum sonra 18 haftada erkeğe benzettim dedi 24 haftada kesin kız dediler 😅 27. haftadayım ne olduğunu daha bilmiyorum 😂😂😂
Eldgrn Meryemozd canım biraz daha bekle yanlış çıkabiliyor bu haftalarda doğruda çıkabilir 9+3 olduk bizde 🥰 hayırlı olsun rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Sermec27 Meryemozd ilk oğlumda doktor 12+3 te erkeğe benziyor demişti 16 da kesinleşmişti ikinci oğlumda doktor 13 te kıza benziyor demişti 17 de erkek olduğunu öğrenmiştik 🥰
Melismelo Bence bıraz daha bekleyin yanılma payı herzaman olabilir veya 1 hafta sonr başka doktora daha görününün, bana 15. Haftamda 70% demişdi ve değişmedi ama yinede😅
Meryemozd Efnanada ya yarın parti yapıcam insallah yanılmamıştır 😂sabırsızlanıyorum öğrenmek için napayım bir de ben çok yanılmam demiş doktorum nasip artık 😂
brgul_34 https://resimyukle.io/r/oG9xO01hbF Arkadaşlar bende 15haftalıkta öğrendik cinsiyeti buda 24haftalık detaylı ultrason görüntüsü maşallahınızı alırız ❤️🥰🧿
GlsMila Meryemozd biz 21+4 dü öğrendi kendisi nazlı çıktı ve yüzünüde ilk o gün gördük birdaha yüzünüde göstermedi 35+ 2 deyiz merakdan deliriyoruz
tncygzm Meryemozd bence çok erken canım. İkili testi 12+3 te yaptırdım bana %90 kız dedi perinatolog. Daha sonra doktoruma söyledim o da 16 haftaya kadar beklememi söyledi. Dediği gibi 15+3 te öğrendim net cinsiyetini ve erkek cinsiyetimiz 😊 o yüzden 16 haftaya kadar beklemenizi öneririm
Yasi_2023 tncygzm bana da doktorum 12+3 de yüzde 90 kız yanılmam ben pek dedi ama 1,2 hafta beklemek daha doğru olur dedi emin olamiyorum dr tecrübeli mi perinatalog a niçin gitmiştiniz
Meryemozd tncygzm bekleyemiyorum böyle öğrenmek istiyor insan hemen tahmini bende öğrenemedim parti yapacağım icin ins hayırlısı olur 😊
MeriHera Meryemozd daha çok erken biraz daha beklemelisin bence, kontrollerine gitmeden önce meyve suyu filan iç bebek hareketli olsun ki net görebilsen doktorlarda cinsiyetini
tncygzm Yasi_2023 ikili testimi perinatoloji bölümünde yaptırdım o yüzden gittim ve doktorumun kendisi profesördü yani işinde baya tecrübeli. Fakat dediğim gibi o haftalarda net göremiyorlar sanırım %10luk yanılma payı vardı ve yanıldı. O yüzden bebek büyüdükçe yani 16 haftadan sonra netleşiyor zaten genelde