Merhaba hanımlar doğuracak hanımlarım doğurmuş hanımlarım ben burdan gidemiyorum bari doğum hikayesi de yazayım dedim 😂
8Temmuz cuma günü arife günü doktorum kontrole çağırdı 38+2ydim bu haftaya kadar sürekli tehlikelerim vardı zaten benim ilk 3 ay düşük tehlikem vardı hamile olduğumu anlamadığım için bitki çayları içmiştim regl olayım diye neyse ki Rabbim onu bana bağışladı sonraki 6 ay da hep erken doğum riski vardı serumlarla durdum neyse arife günü kontrole aç bi şekilde gel dedi ama hazırlıklı gel her an her şey olabilir dedi o haftaya kadar normal doğum olarak ilerlemiştik biz o gün akşam 6 gibi gittim doktor bebeğin suyu çok fazla sen 2 gün sonra yine gel dedi tam kalkarken bi yat bakayım tekrar dedi baktı bebeğin eşi oldukça aşağıya inmiş dedi eğer seni eve gönderirsem suyun bi anda gelirse bebek eşinden ayrılabilir dedi bebeği kaybetme riskimiz vardı acil sezaryene alındım 😂 odaya geçtim üstümü çıkarttırdılar nstye bağladılar her şey normal sonra herkesi odadan çıkarttılar hemşire geldi sonda takmaya dedim uyuştırmadan mı takılacak 😂 arife olduğu için çalışan 2 hemşire varmış o gün ve mecburuz dedi uyuşturmadan neyse takıldı ama ömrümde sonda nedir bilmeyen birisiyim ben vücuduma bişey girmemiş etmemiş ne olduğunu bilmem hemşire gitti altıma yapıyor gibi hissettikçe üzerimi örtüyorum cahillik zor şey 😂 neyse sonra biraz odada kaldım öyle biraz sonra hasta bakıcı geldi dedi gidiyoruz artık bunu der demez ellerim titriyor ayaklarım üşüyor ağlamam geliyor ama mutluyum da bebeğimi göreceğim 😂 neyse sedyeyle ameliyathaneye kadar girdik ameliyat masasına geçmemi söylediler sonda da varken normal yataktan o masaya geçmek zor oldu açıkçası ama başardım bu bile benim için büyük bişey 😂 bunları yaparken içimden oğlumla konuşuyor gözümden akan damlaları kimseler görmeden silmeye çalışıyorum doktorum gelene kadar beni hazırladılar sorular sordular doktorum geldi vücuduma soğuk bişeyler döktü bebeğe narkoz gitmesin diye dedi sonra bebeğin karnı doysun diye bişey dediler ama heyecandan tam anlamadım orayı 😂 genel olacağım için rahattım aslında doktorum ameliyattan sonra bel ve baş ağrısı çekmeyim diye genel olmamı önerdi her ihtimale karşı o kadar iyi bi doktor ki ne derse onu yaptım en son bana soru soruyorlardı ki ben gitmişim zaten 😂 odaya getirmişler uyanmışım ben kendimde değilim kedileri çok severim eşim de dalga geçmiş işte kedi doğurdun sen falan diye nasıl sevinmişim tabi kafam nasıl güzel 😂 bebeğim odaya geldikten sınra ağlama sesini duyunca gözümden yaşlar gelmiş 🥹🥲 ah analık sen ne derin duygular yaşatıyorsun insana 🥲 uyanır uyanmaz bebeğimi sordum gözlerimde yaş tabi bebeği getirecekler diyorlar ama korkuyorum da iyi mi diyorum sürekli sonra koridordan bi ağlama sesi 🥲 hissettim gelen benim oğlumdu🤍 o kapıdan içeri girer girmez bakın kucağıma aldığımda demiyorum kapıdan içeri girer girmez ağrım sancım bitti hemşire kucağıma verdi kokusu tüm odayı sardı Allahım o kadar güzel duygular ki inanamadım benden o kadar güzel bi bebek çıktığına baktıkça ağlıyor ağladıkça bakmak istiyordum 🥲 ağlarken yanıma gelir gelmez susmuştu 🥹🥹 bir sürü şey yazabilirim sadece o ana dair 🥹 sonrasında birkaç saat sonra yürümem için hemşire geldi gece 2-3 gibi falan koluma girdi ama maksimum 20-30 sn kolumda kalmasını istedim çünkü eve geçtiğimde de kimsem olmayacağı için ayaklanmak zorundaydım
İlk ayağa kalkış da daima karşıya bakın biraz baş dönmesi oluyor ve karnınız sanki sizi aşağıya çekiyor gibi hissediyorsunuz ama zamanla hatta yürüdükçe geçiyor o his sonra saat başı kalkıp 15 dk yürüdüm yürürken ayaklarınızı totonuza çekerek yürüyün ki gazınız kolay çıksın bana ilk katı şeyler yeme dediler sonra da büyük tuvalete çıkmamı istediler ben buga girdim 😂 sonra oturdum yulaflı şeyler ve bolca meyve suyu içtim kesinlikle bol meyve suyu için gazınız kolay çıksın He sonda çıkartılmasını atlamışım ama acısız bi bölüm o anlatmama bile gerek yok aklımda kalmamış bile çekip alıyor bişeysi yok yani 😂 bide hamiş annelerim doğurunca rahatlayacağız demeyin doğurunca her şey daha da sarpa sarıyor 😂hele sezaryenli ve tekseniz işte o zaman ayvayı yediniz 😂 kız korkutmak gibi olmasın kesinlikle işin şakası o kadar güzel Ki bu bebekler ve komikler de otur tüm gün izle 🥲 benim 15. Günüm şükür 2-3. Gün tamamen ayaklandım ben ya da Naz yapacak kimsem olmadığı için öyle oldu ama iyi ki de oldu bebeğimle hep ben ilgilendim şimdi de yanımda yatıyor mis gibi Rabbime çok şükür hiç güzel bi hamilelik geçirmemiştim zaten hiçbir yönden hamileyken bebeğime çok haksızlık ettim şimdi onunla o kadar iyi anlaşıyoruz ki tam ana kuzusu 😂 Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguları yaşamaya nasip etsin Allahım düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın gerçekten çok güzel duygular çok darısı başınıza kızlar kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin merak ettikleriniz varsa da burdayım 🌸