As7 kızlar Ağustos sonu doğumum olcak insallah.Vakalar sürekli artıyor, Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum yapacaklar nasıl önlem alacaksınız.PCRTest aşı soracak mısınız gelenlere ?😅
zamaneannesi80 As7 kasım ayında doğum kısmetse. İlçede yaşıyoruz ile gidiyorum doktora. Doğumumda ilde olacak annem ve eşim olacak sadece. Eve de pek kimseyi kabul etmek istemiyorum kışın vakalar daha çok artacak gibi görünüyor
Deletedmom52620 As7 doğumum Denizli de olursa görümcelerim gelmek isterse gelebilirler. Ispartada olursa kimse gelemeyecek zaten görümcelerimde gelmezler teklif ettiler burada olursa refakatçi bende kibar bir dille hani sonuçta kardeşinizle benim bir siyam ikizi olduğumu biliyorsunuz onun yanımda elimi tutması kızımızın girdiği yerden çıkmasını daha kolaylaştıracaktır dedim 😂😂😂 gelirlerse de zaten hepsinin 4 er tane aşısı var ve çok dikkatlilerdir
MeriHera As7 keşke gelen hastaneye gelse, doktoru, hemşiresi kızar bana iş kalmaz fazla yaklaşıp odayı dolduramazlar sonrasında evime gelmesinler o daha beter 😄
OzgeSyr_ Hayır. ilçede yaşıyorum ilde doğurcam annemle kaynanam gelcek sadece ıhtıyaç olmazsa gün içinde onlarda döner eşim kalır sadece belki hastane almayacak onu da blmıyorum