Kızlar merhaba doğum yapalı 26 gün oldu bende hikayemi anlatmak istedim 27.06.2022 saat 08.00 de hastane yolunu tuttuk gidip doktorun yanına çıktık direk asistanı yatış belgelerini hazırladı ve doktor son kez ultrason dan baktı oğlum 3500 grm dı ve boynuna 4 kat kordon dolanmışti normal olması imkansız di daha sonra odaya çıktık bende heyecan hat safhada ama belli etmiyorum eşim kayınvalidem annem kız kardeşim hepsi bir yandan hüzünlü ağlamaklı gözlerle bana bakıyor ben gülüyorum daha sonra hemşire geldi damar yolu açtı ve üzerimi giydirdi sonta yi bana odada taktılar kızlar burada bazıları o kadar korkuttu ki beni hemşire sadece iki sn sürecek kendini sıkma dedi öyle yaptım hiçbir şekilde çok ağrı olmadı hafif yanma oldu o kadar daha sonra beni tekerlekli sandalye ye alıp ameliyathaneye götürdüler ben heyecandan korkudan ölüyorum tabi oradaki hemşireler benimle konuştu sakinleştirdi iyiki dedim hep iyiki o doktoru secmisim iyiki o hastaneyi secmisim belimden ignem yapıldı hicbirsekilde hicbirsey hissetmedim hemen ayaklarıma doğru sıcaklık indi yatırdilar doktorum geldi bir yandan benimle sohbet ediyor bir yandan başladı her aşamasını başımdaki anestezi uzmanı anlatıyor zaten ve 09.57 de oğlum doğdu o ana kadar makyajım bozulmasın diye tek damla gözyaşı dökmeyen ben başladım hüngür hüngür ağlamaya tabi 3 yıl çabaladım onun için 3 yıl bekledim 9 ay boyunca sayısız düşük önleyici ilaç kan sulandırıcı iğne düşük önleyici iğne kullandım kızlar çok farklı bir duyguymus sanki kalbim dışarda atiyomus gibi heycanlandim doktorum gösterdi Allah’ım simsiyah saçları simsiyah gözleri inanamadim benim olduğuna temizleyip hemen getirdiler yanıma kokusu sesi teni hayatımda hiç böyle hissetmedim fotoğraflarimjz fln çekildi bebeğimi babasına goturduker beni kapattılar ve odaya çıktık karnımın üzerine kum torbası koydular uyuşuk olduğu için hiç hissetmedim 4 saat fln kaldı karnımda o daha sonra hemşire geldi karnıma bastırdı hala uyusuklugum devam ettiği için yine hissetmedim ikinci defa geldi bastırmaya onu hissettim evet ağrı oldu ama asla dayanilmayacak bişey yok sonra beni yürütmek için iki hemşire geldi kızlar ilk yuruyusum biraz zordu evet ama ne kadar çok yurursem o kadar çabuk iglesecegimi bildiğim için hiç pes etmedim sürekli yürüdüm sabahına eve geldik ve Allah’a şükür iki gün sadece destek aldım ayağa kalkmak için daha sonra hep kendim kalktım oğlumu 4. Gün kendim hastaneye götürdüm normal doğum olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama iyiki sezaryan oldum diyebilirim ve şimdi oğlum kucağımda sağlığı iyi Allah’ıma bin şükürler olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲😘🥰 biraz uzun oldu kusura bakmayın herşeyi yazmak istedim 😇😇😇😇