inci_230911 Kızlar tayinciyiz oda yapmıcam bebeğe. Ev küçük kullanışlı yatak odasına anne yanı ve beşik öneriniz var mı. Anne yanı uzun süre kullanılıyorsa beşik almayayım mı diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
kelebek03-6 inci_230911 kesinlikle park yatak alın bizde tayinciyiz ve bende oda yapmadım park yatak aldım henüz bebiş doğmadığı için kullanmadım kutusunda şimdilik. açılıp kurması o kadar rahat ki ve katlanınca hiçbir şekilde yer kaplamıyo
Canancndn inci_230911 bu öneriye benimde ihtiyacım var. Bu park yatakların bi boy küçüğü varmış. Açıkçası baş ucuma 120 cm olanları sığdıramıycam bulduğum 100 cm ama bi arkadaş bununla bile çok uzun süre yatamaz dedi bana fikir verir misiniz hareketlendiğinde güvenli olmaz mı? https://ty.gl/sl83bocvh5
Annesininportakali53 inci_230911 o zaman park yatak hem katlanır hemen küçücük oluyor gittiğiniz heryere goturebiliyorsunuz hemde 4 yaşına kadar kullanabiliyor anne yani besikse 6 ay feln kullaniyor benim evim de küçük oda yapmayacam şuan ama tayinci değiliz o yüzden büyüyen beşik tercih ettim yatağımın baş ucunda ve beşik kısmını 4 yaşına kadar yatak kısmını 12 ye kadar kullanabiliyor tercih sizin🥰
Annesininportakali53 Haticeeklyc trendyoldan aldım kuzum 1500 tl indirim de ama alalı 2.5 ay oldu 150-200 tl zam gelmiş heralde 🥰🌸
Ogretmen_Anne_ inci_230911 benim eşim asker olduğundan ailemle kalıcam bi süre ve evimizde çok uzakta te mardinden orduya gitmem gerekecek o yüzden beşik muhabbetine baya kafa patlattım ve sonuç olarak elele madre anne yanı park yatağını tercih ettim hem çok kaliteli hem uzun vadede kullanabileceğim ayrıca yer kaplamayan bir beşik
Gmzbiri inci_230911 anne yanı olan park yataklar var onlardan alın derim. Hem istediğiniz yere kolayca götürürsünüz küçük bi çanta haline geliyolar. Biz e bebekten baby plus marka aldık. Bizim aldığımız anne yanı olmuyo.
inci_230911 Gmzbiri anne yanı oluyor derken üst kısmını anne aynı olarak kullanılıyor.üstü çıkardınmı beşik olarak dimi
Gmzbiri inci_230911 bazı park beşiklerin bir yanı aşağı iniyo yatağa yanaştırıp anne yanı yapabiliyorsnz
Annesininportakali53 inci_230911 https://ty.gl/4fnd1ds4we bu kuzum yatak hediyeli 1660 tl olmuş Ben kurdum kurulmuş halini de sana atayım bunu biz kurduk yatağını içine koymadım kokmasın diye 🥰 beşik kısmı 60×120 büyümüş şekilde ise tamamı 60×165