Aygunuslu Merhaba .Ben bisey sorucakdim 21 haftalik hamileym bebeyn hareketlerini gec bildim ama bi kac gundur cox hareket etmiyo ve elimi karnima koydugumda bulamiyorum sizdede boyle oldumu normalmi?
HSena38 Aygunuslu aynı haftadayiz benim de öyle bir gün çok hareketli ise ertesi gün çok yok hiç yok hatta bazen 🙊 İlk gebelikte 24 e kadar normal diyorlar 🌸😊Sağlıkla hayırla vaktinde gelsin miniklerimiz💜
Krnn1 Aygunuslu arada düzensizlikler oluyor benimde 2 gün önce çok az hareket ediyrdu bu 2 gündür sabah akşam oturduğum yerde yine hareket ediyor. Güzel duygu valla.şuan sağıma yattım içerde tur atıyor😂😂😂
maisiyah_345 21 haftalığım bende bebek 2. Trimesterde zaten en çok uykuda vakit geçiriyormuş ama geceleri yattığınız için bebek daha çok hareket ediyormuş benim bebeğimde gindüz pıtpıtlarını hissediyorum ama gece daha çok hissediyorum
Aygunuslu maisiyah_345 ya ben zatem 20 haftada hiss etdm cok uok oda simdi bi kac gundur hiss etmiyirum elimi karnima koydugumda da hiss etmemen korkutdu beni
Aygunuslu HSena38 ya amin amin sgalikla gelsinler inwAllah💕💕 sadece ben cok hiss etmiyodum bi kac gunde hic hiss etmemem elimi karnima koydugumda bile bulamiyorum cok korkutdu buda beni 😐
Adel3 Of benim de 20+4 19dan itibaren hafif hafif hissetmeye başladım. Bugün tık yok. Daha önce bebeğimin kalbi durduğu için çok endişeliyim :( bende elimle bı noktaya bastırınca pıt pıt bişey atiyo su an onu da bulamadım çıldırıyorum 🤣
Kaderrrrmtl Benim bugün 22 hafta oldu bariz hissettim tekmesini gün içinde birkaçkere ama öncesinde bir gün hissedip iki üç gün hissetmediğim oldu normal bence