Melissargun Kızlar tam 34 haftalik gebeyim.asiri sancim var belim sanki kopuyor bebekte toplanıyor sert bir şekilde.2-3 gündür sanki suyum geliyor gibi böyle sızıntı var iç çamaşırım afedersiniz ama tuvaletimi yapmışım gibi baya ıslak.akinti değil biliyorum çocukluğumdan beri akıntı nedir bilen biriyim Hastaneye gitmeye korkuyorum ama dayanamiyorumda. Devlete gidicem birazdan ama alttan bakarlar diye kaç gündür kaçıyorum hastaneye gitmekten acaba nasıl anlıyorlar suyun gelip gelmediğini ve sancı olup olmadığını. Eğer gelen suyumsa erken dogum riskim varsa ne gibi tedavi yapıyorlar Bebek.cok küçük korkuyorum yaaa Birde bebeğim hala dönmedi yan duruyor
sudamlasi Melissargun hastaneye gidin neyden korkuyorsunuz ya bebek risk altındaysa? Erken doğum riski varsa duruma göre hastaneye yatış yapılır durdurmaya çalışırlar lütfen beklemeyin gidin
Hatunnn Melissargun canm suyun azalmissa tedaviden cok sezeryanla alirlar ama dha yeticek seviyedeyse takibe alirlar ciher gelistirici yaprlar ama evde bekleme git bir an once gec kalma
Melissargun sudamlasi bende panik atak var birde vajinimus o yüzden korkum. Napicam bilemiyorum çatı muayenesi istemiyorum nede alttan muayane
Melissargun Hatunnn hazirlanip gidicem. Işın kötüsü sezeryana alırlarsa yandım çünkü ne hastane çantam ne bebek eşyaları hazır. Hiçbirşeyin yok
Hatunnn Melissargun vanm zaten suyuna ultransnda bakicak azaldiysa zaten normal doguma almaz bebis zorlanabilir oyuzden catiya bakmaz bile git senn
sudamlasi Melissargun ilk ultrason muayenesi yapılır belki bişey yoktur bilmiyoruz ki inşallah herşey yolundadır🙏🏻 Sen hazırlan git yine de çantanı fln al yanına
Hatunnn Melissargun hepsi hallolur sen cikip ayilana kadr getirirler sana esya bunlari dusunme simdii
Melissargun Ara sıra bulantim oluyor. Istahsizim. Ama.son 1 haftadir 20 dakikada bir idrara çıkıyorum.hatta b8tti saniyorum tam kalkarken tekrar idrarim geliyor
sudamlasi Melissargun karından ultrason la belli oluyo bide turnusol ped var onu da verebilirler su mu idrar mı akıntı mı belli oluyo
Melissargun sudamlasi inşallah sadece benim kuruntularımdandır birseyim yoktur Bebeğimi kaybedemem korkum bu daha diğerinin acısı tazeyken buna dayanamam