Pinpirikanne 31 haftaligim hep 15 gunde gttm kızlar ama artik sonlara geldik sıcaklar çoğaldı gtmeye useniyor insan inan ayda bir mi gtsem siz bu haftalarda neler yapiyosnz?
Vera09 Pinpirikanne ben şimdiye kadar ayda bir gittim. Benim bildiğim 32den sonra iki haftada bire düşüyor. Sizinki ters olmuş biraz😄
Mysaa Pinpirikanne aslında 32 ye kadar felan yani ayda bir çağrılıp sonrasında 2 hafta da bi gidilir canım hatta 38 39 dan sonra duruma göre haftada bir veya 2 3 günde bi çağırır doktor
MeriHera Pinpirikanne hep 15 günde bir mi gittin e sık gitmişsin ben 32.de gittim her şey normal görününce 35.te gel dedi. Bugün 35+3 gittim haftaya bir dha gidicem bundan sonra artık hafta da 1 e düşüyor benim. Haftaya çatı muayenesine giricem. 32.haftadan önce hep ayda bir gittim
Bayancorek Pinpirikanne Ayda 1 gidiyordum normalde ; 30. haftadan sonra 2 haftada bir gitmeye başladım. 33 üz şuan. 🌸
ozumunannesi Pinpirikanne ayda 1 çağırıyor doktorum. 32. hafta 1 ağustosta randevum, doğum raporu alacağım. Sonrasında 15 gün sonra gelirsin dedi 🌸