Masumanneinci Doğum için hastaneye normal çanta mı götürdünüz yoksa valiz mi? Nasıl bir çanta almalıyım yardımcı olur musunuz?
Marazin_annesi Masumanneinci ilk dogumumda normal bebek çantası alıp götürmüstüm şimdidw aynı çantayı götürücem…
BusRam37 Masumanneinci bende yeni hazırladım hastane çantasını orta boy valize koydum hiçte büyük olmadı hatta zor sığdı diyebilirim ☺️Ama valizin haricinde tekbir şey bile götürmeyeceğim herşeyi valizin içine koydum
Bayancorek Masumanneinci Orta boy valize koyacağım. Bütün boylar var ama kabin boyda çok sıkış tokuş olur diye düşündüm. 🌸
Eylul2019 Masumanneinci ilkinde valiz goturmustum annem sagolsun o kadar heyecanliydiki hersyi koymustk ama iyiki koymus hepsi kullanildi..bundada aynisi planliyrm 🤣🤣
Masumanneinci Eylul2019 ben de öyle yapayım en iyisi 🙃annem valiz çok abartı dedi. Neye eşyaları koyacağımı sasirdim
mhmmddgc Masumanneinci Tabiki de valiz. Herşeye ihtiyaç oluyor. İlk doğumumda valizle gitmiştim ama kızım yopun bakımda olduğu için onun kıyafetleri hiç açmadık. Ama Herşeyi valize koymuştum. Ben öyle ayrı ayrı sevmiyorum Herşey derli toplu duruyor