DenzRya Kızlar tüp bebek olup tuttuktan sonra iğne ve ilaçları 12.haftada birakcaksin dedi doktor. Bugün 9+1 olduk. 11+6 damı birakiliyor yoksa 12.hafta tam doluncami?
baby3_ DenzRya ben 12 dede bırakmadım canım kan sulandırıcı çok uzun süre devam ettim. Doktorun sana göre tedaviye karar verir hakkında hayırlısı olsun
Dua_AseL DenzRya biz 7 . Haftada estrofemi biraktik . 1o. Hafta da iğneyi biraktik. Folik asit ve fitile henüz devam ediyoruz. 11. Haftamız 🥰
DenzRya Bebekdelisi daha çok var ozman yaa kan sulandırıcı iğne ve Progestan iğne vuruluyorum hergun artık vurulcak yer kalmadı mosmor oldum
Bktkygsz 14+4 şuan belli başlı ilaçlar kesildi ama Protestan fitil kan sulandırıcı devam ediyor vitamine geçtim ayrıca 3 tane vitamin alıyorum Protestan 2 haftaya kadar bitebilir dediler kan sulandırıcı doğuma kadar devammış öyle demişlerdi
DenzRya Bktkygsz ay çok fena ya kan sulandırıcı iğne çok canımı acıtıyor vallahi gün sayıyor bitcek 12.haftada diye ama bitmeyedebilir demekki
moom222 DenzRya evet cnm o haftada genelde verilenler biraktiriliyor sonra OMEGA demir ilacı doktora göre verilen başka vitaminler bar onlsri veriyorlar kan ilacı falan
Bebekdelisi DenzRya progestan iğne 10 gün önce kestı benden canım kan sulandırıcı doğuma kadar devam dedı diğerinde 14 H kesmıstı ama bunda kesmeyecek direnç oldu öbüründe bunda korusun dedi
cnsyksk DenzRya canım bende tüp bebek yaptırdım kan sulandırıcı iğne yerine corasprin kullanıyorum progeston iğne yerine de fitil kullanıyorum günde 3 tane.doktorunla görüş aynı işlevleri görüyorsa ve bı sıkıntın yoksa sende bu şekilde kullan.
motherofcats transferden önce estrofem ve progestan fitil kullanmaya başladım keseyi görünce estrofem kestik progestan fitil hala devam 28 haftalığım tedbir amaçlı 30.haftaya kadar kullanıcaz demişti doktorum erken doğumu önlemek için iğne hiç kullanmadım
DenzRya motherofcats transferden önce basladim bende kalp atışını duyunca dekortt kullanıyorduk onu bırak dediler.9 haftalık olduk estrofem Progestan fitil ve iğne folik asit coraspirin prograf birde kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyorum. Sordum 12.haftaya kadar devam etceksin bir anda biraktirmicaz ilaç ve iğneleri dediler
Daba motherofcats motherofcats merhaba size kan sulandirici verdimi doktor bana vermedi dun transfer oldum