Deletedmon099282 Kızlar dört keredir artimed marka test bozuk çıkıyor artık markadan soğudum. Az önce yine yaptım control çizgisi de çıkmadı ondan önceki günlerde de dikey çizgi yerine uzun yatay çizgi çıkıyordu? Bu markayı kullanıp başına bunlar gelen kimler var?
Morkelebek26 Deletedmon099282 ben hep laboquick marka kullandım çokta memnundum tavsiye ederim canım 😊
Reyhosunannisi Deletedmon099282 ben trendyolda sipariş verdim fiyatı uygun ve hiç biri bozuk çıkmamıştı ve kargo bedavaya gelmesi için yanında aynı satıcıdan gargara sipariş verdim kargoya vereceğim parayı gargaraya vermiştim😃 ay sonu geldiği zaman hemen evde olduğu için deniyordum eczane falan uğraşmadan markası Dr.pürüfüberdi yanlış hatırlamıyorsam Allah’a şükür 7. Kasetimde hamile olduğumu öğrendim 🤩
Deletedmon099282 Reyhosunannisi evet dediğiniz de mantıklı ama on tane olsa onunu da aynı gün denerım kesın :D
Reyhosunannisi Deletedmon099282 tek çizgi görünce o umutsuzlukla deneyemiyorsunuz yaşamış biri olarak 🥺
Deletedmon099282 Reyhosunannisi bu ay çok gördüm tek çizgi :( kürtaj sonrası ilk denemeydi yine de üzücü oluyor tabi. Bat 31 regl olayım kapatacak uygulamayı ve adetim geçmeden test yapmıcam öyle karar aldım