aren6161 Yildiztas ruyamdada hep erkek gordum oglum olcagni gordum hayirlsini diledim rabbm de erkek nasip edecek allahn iznile olduk pasamla 38+4
gamzelianne16 İlk kızılcık cekti canm mevsimide degildi ama bulduk bi sekilde 😊 sonra siyah incir cekti hep eksi tuzlu seyler istedi canım Allahın izniyle kızım olcak 😊 27 haftalıgız suan
snmatas Fatimaylmz Eğer o belirliyosa kesin oğlum olcak o zaman bende deli gibi yeşil zeytin ve limon yiyorum hemde tuzlayıpp😂😂😂
EzelUnal18 Eminetugbaannesi teşekkür ediyorum umarım hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlarımız olur☺️☺️
sulfat Ben henüz 11. Haftadayım şuana kadar canımın istediği hiç bişey olmadı diyebilirim. Bi çok şeyden tiksindim şuana kadar eskiden çok sevdiğim şeylerdende tiksindim. Umarım bu süreç biran evvel geçerde canım bişeyler istemeye başlar😊
Benay Yildiztas tatlıdan ilk zamanlar nefret ederdim meyve delisi olmuştum 12 haftaya kadar hergün Heran meyve yedim 12 haftadan sonra Anam deli gibi tatlıya düştüm ve oğlum olacak 😃
Slcnslcn Yildiztas ben full eksi olan ne varsa herssyi aserdm özellikle kısır patates salatası cig kofte. O kdr ck limon sikiyomusumki bnden baska kimse yuyemiodu🙈 😃 oglum olacak nasipse ins
fatma2344 Yildiztas ilk cocugum kizdi asiri sekilde eksi aserdim. Ikinci cocugum da doner ve kiraz aserdim buda Allh nasip ederse erkek olacak
Nurayuzun Yildiztas tatlı delisiyim ilk 5 ay çok tiksinmistim tatlıdan kızım olucak şimdi ama 5 aydan sonra eski tatlı düşkunlugum geri geldi
EmelBG Yildiztas Dondurma ,Karpuz ,İncir ,Kiraz bayıla bayıla yedimmmmmm tıka basa bunlardan canım Bal Prensesim olucak 🎊.
Mela Umutlu2272 12+2 kız dedi 13+4 kız dedi 14+1 kız dedi 15+3 kız dedi 😅😅😅 benim kanamali bir gebelik sürekli kontrole gidiyoruz o yüzden bu kadar sık