Denizkizi Ozgesahin bende 5 hftalıkken ogrendım ılk muayenemı oldum canım bı sonrası kalp atısı dınleme ben 7 hftada dınlemıstım .. 7 - 8 tüp kan almıslardı ve ıdrar testı vardı hatırladıgım
rileyss Ozgesahin kalp atışını dinleyecek insallah ve duyduktan sonra da bir takım kan tahlilleri isteyecek :)
Haticekale Ben 9 gün önce ilk muayenemi oldum keseyi gördük. Yarın ikinci muayeneye gidicem kesenin içinde embriyo oluşmuş mu diye bakıcak Dr. 6+1 deyim bugün.
Gulsenkrc Ozgesahin sırasıyla sırada kalp atışı sonra kinde bebeğin hareketlenmiş olacak ama sen hissetmiyeceksin sonra sırayla tarama testleri gösterirse cinsiyeti sonra tutin kontroller ve en son doğum süreci için plan 💃🏻💃🏻💃🏻
Haticekale Kızlaaarrrr brn şimdi geldim doktordan. Bebeğimi gördüm kalp atışını dinletti. Doktor canavar gibi dedi bebek. Tam 6 hafta iki günlükmüş 😄
Haticekale Ozgesahin kilo mu ölçtü. Mide bulantısı için ilaç verdi. Birdaha ki kontrol 6 hafta sonra dedi
Kardii Ben 3 haftalıktı öğrendim keseyi gördük daha yeniydi 5 haftalıkken gitmiştim sanırım kesenin büyüdüğüne baktı 3. Gidişimde kalbini gördük 6+2 de gittik 6+5 de de kalp atışını dinledim diğer gidişimde kendi oluşmuştu artık fetüsü gördük çok hızlı büyüyor benim çocuk 😂
Btl42 Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim 5 haftalık mış dedi keseyi gördük ama kalp atışını duymadık haftaya gel dedi kalp atışı kaç haftalıkken duyulur
Ozgesahin Btl42 kalp atışı 6. Haftadan itibaren duyulur 8.haftaya kadar süresi var benim ablam 8. Haftada duymuştu bende salı günü gidicem kalp atışı için