Burculala Kızlar bebeğim 22 haftalık oldu cinsiyet hala öğrenemedik detaylı ya girdik hiçbir yerini göremedik çarşamba tekrar gelin dediler evde kıpır kıpır hastaneye gidince asla hareket etmiyor sizce ne yapabilirim hareket edip göstermesi için
Gulcahan Burculala gitmeden yarım saat önce çikolata yiyin birde vişne suyu için ben o şekilde gitmiştim zorlaması harekette ediyordu
Biroglanannesiii Burculala Çikolata vişne suyu bir de benim oğlan karpuz yiyince oynar hep karpuz dene canım
mrs_atalay Burculala bol su için gitmeden. Lavaboya da gitmeyin çişiniz olsun yani 🤭 benimki de göstermiyodu bir arkadaşım öyle söyledi o zaman öğrenmiştik. Bir de muayeneye girmeden çikolata yiyebilirsiniz 1 tane
Emily37 Burculala bende 23 haftalığım geçen gün detaylı ultrasonum vardı gitmeden çikolata yedim yok göstermedi dönmedi bile.sonrasında vişneli meyvesuyu içtim öyle gösterdi kendini küçük hanım.doktorum çikolatadan ziyade meyvesuyu için daha kolay gösteriyorlar dedi
Keereminannesii Burculala ben 30 haftalık örendim burda bir arkadaşn önerisiyle sıkılık girdim bitter ve vişne suyu tükettim girene kdrdda su içtim gösterdi yaramaz bebek 🥰