Aminenin_annesi 2 doğum yapmis bir arkadşım tavsiye etti çatlama yaralanma olmuyormus. annem yap dedi ama tereddütluyum sonucta göğüs ucu hassas bir yer yani öyle hersey surulmez ki . ya bir zarar verirse daha kötü olursa
Princessmom Aminenin_annesi hiç duymadım. Ama doğum öncesi göğüs kremi kullanmak daha mantıklı önlemiş oluyosun
misslavinia1 Aminenin_annesi benim ablamın önceki hamileliklerinde gögüsu ucu falan çok yara olurdu oturup aglardi o derece Son hamileliginde dogumda yaninda ben gittim dogum yapti odaya geldi bebek gelmeden soganı ikiye kesip iyice sürdük biraz durdu sonra bebek gelince sildik temizledik sogan tadi olmasin diye faydası da oldu yara olmadı rahat gecirdi
Deletedmom52620 Aminenin_annesi soğanı yaptım gerçekten faydasını gördüm birde ayva çekirdeği kan akıyordu emzirirken yerlere vuruyordum ağzıma bağırmamak için ağız mendili koyup emzirdiğini biliyorum sonra ayva ve soğanı keşfedince dedim ki boşuna çekmişşm bu acıyı keşke daha önce bilseydim
betullale Aminenin_annesi evet ben duydum karbonatın iyi geldıgını bir suyun içine biraz karbonat koyup silin dıyorlar gögüs uçlarınızı ama emzırecegınız zaman yıkamanız gerekıyormus
misslavinia1 Aminenin_annesi sogan yakmıyor cunku yarayken sürmüyor ama karbonati kesinlikle yarayken sürmeyin cunku bi akrabamız gögus ucu yaraymış karbonat sür demisler suya karistirmis mi sürmüşler oylece mi sürmüşler bilmiyorum çok yakmış köpürmüş resmen acile gitmisler hemen doktor demis siz naptiniz buna falan yani ucu kopacak duruma gelmis o yüzden dikkatli olun
betullale Aminenin_annesi emzirdikten sonra o karbonatlı suyu sürüp birdahakı emzirmeye kadar duruyor emzirecegın zaman yıkıyorsun gögüsünü dıye bılıyorum benım çevremde çok yapan oldu çok faydasını gördük dıyorlardı
Aminenin_annesi misslavinia1 benim simdiden kabuk oldu uçları çatladı daha doğum yapmadan. o yüzden zaten yakar diye ne karbonat ne sogan denemedim
misslavinia1 Aminenin_annesi bence doktorunuzla konuşun o size öneride bulunacaktır her söyleneni denemeyin
Aminenin_annesi misslavinia1 madecassol krem iyi geliyormuş dediler burda dogum yapip fayda gören arkadslar vae simdi sürdüm deneyeceğim ise yararsa doğurunca da kullanirim. devlete gidiyorum ne yazik ki bebeğin kilosunu bile söylemekten aciz doktorlar kaldi ki buna cevap versinler😒
Canancndn misslavinia1 doğumdan önce düzenli olarak nemlendirmek gerekiyomuş benim göğüslerim çok kuruyo kenarları falan doğal yapla duştan sonra nemlendiriyorum kuruluğunu alıyo
misslavinia1 Aminenin_annesi aynen devlet hic ilgilenmiyor yatmanla kalkman bir oluyor bana kalp atisini bile dinletmemisti özele gitmistim simdi fiyatlarda baya arttı devletten devam ediyoruz mecburen
Aminenin_annesi misslavinia1 ben de başta özele gidiyordum ama detaylidan sonda devlete geçtim doğum ücreti 7.500 olmuş kendimi zorlayıp da o parayı vermek istemedim bebekten sonra daha da artıcak çünkü masraflar. sonuçta devlette de biz cekicez acıyı özelde de .
misslavinia1 Aminenin_annesi aynen öyle resmen para tuzagı. Allahım sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi 🥰🥰
Mucizeanne20 Soğanı tavsiye ediyorum ilk doğumda sürdüm hiç yara olmadı bunda da süreceğim doğumdan sonra
Aminenin_annesi Deletedmom52620 ayva çekirdeği şuan ne yazik ki bulamam aktarlarda falan var mıdır ki
Deletedmom52620 Aminenin_annesi bu manavlarda olabilir büyük oluyor ya bulamazsan da soğan iyi geliyor