Oylumbaska Kaya13 ya bilmiyorum Kİ canım. Cidden zor geliyor ama şeker de var diye herşey yasak çok kısıtlı bir hayat psikolojisi bozuluyor insanın 🥲🥲🥲
Kaya13 Oylumbaska zor gerçekten bende diyorum her kontrolde alalım diye ama beklerse 15 Ağustosta alcam diyor doktorum gözümde büyüyor şu 20 gün 😂 sanki hiç gelmeyecek gibi 😂 şekerde zorlar tabi Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım miniklerimizi 🙏❤️
Damla_gokk Kızlar bir şey sorucam 8+2 oldu bugün ikizlerim. Ama ben de mide bulantısı sıfır diyebilir bu biraz beni tedirgin ediyor ikizlerde daha cok olur deniliyor var mı bilgisi olan. Benim gibi mide bulantisi yaşamayan ya da daha sonra yaşayan
Kaya13 Damla_gokk yok yok asla öyle düşünme aksine sevin 😂 çok şükür bende hiç bulantı vs yaşamadım hatta herkesin abartarak anlattığı göğüs ağrısı akıntı cart curt hiçbir belirtiyi yaşamadım bazen diyordum ki ben nasil hamileyim neden midem bulanmiyor neden benim göğüslerim şişmedi diye ama her bünye farklı biz şanslı gruptayiz o yüzden hiç dert etme herşey yolundaysa herkesin yaşadıklarını yaşayacağız diye bişey yok 🥰
Oylumbaska Damla_gokk canım bende mide bulantısı aman aman yaşamadım kişiden kişiye değişir hiç öyle şeylere takılma.
Tupbebekile Damla_gokk maşalah de yeterki olmasın çok zor. Ama ikiz tek farkı yok bence şahsen ilk kızımda 40 hafta kustum 6 ay olana kadar günde 13.15 kere kusarım 6 aydan sonra 5.6 ya düştü doğurduğu gün bile 3 kere kustum. Şimdi ikiz gebe yim ilkine göre daha hafif geçiyor ilk 6 ay 7.8 kere 6 aydan sonra 3.4 e düştü şuan 33 haftalığım hala devam 3 kilo aldım
Ysmn5836 Damla_gokk bende hiç olmadı sorun yapma belkide erkeklerdir 🤭 ben şuan ogluslarimla 25+2 haftayiz teyzesi
Oylumbaska Evrencakar maşallah daha gün vermedi mi doktorunuz ay böyle haftaları görünce heyecanlanıyorum 😂😂😂
star3star Evrencakar maşallah bitirmişsiniz süreci🧿🤲🏻nasıl geçti neler yaptınız nelere dikkat ettiniz bu haftalara gelene kadar.beslenmeniz hareketlerniz nasıldı birde bebiş kiloları ne kadar oldular😇🧿
3babymom Oylumbaska 30+6 olduk havalar sicak günler uzun halsizlik var bazen diyorm bı an önce doğsa bazen de diyorm hamileliğin tadını çıkaraym tekmeleri hissediyorm güzel bı duygu hemen bitsin istemiyorum ama hamilelik zor diye yoruluyorum ayrıca iki çocuğum daha var benim için aşırı yorgunluk ve koşturmaca oluyo
Evrencakar Oylumbaska doktorum gün vereyim dedi 😁😁😁😁 asıl hikaye burda başlıyor 😁😁 dedi ki ağustos 7 ye kadar gelmezse 7 sinde alayım dedi 😁😁 ama bence 7 Ağustos a çok var belki erken gelir diye gün almamayı tercih ettim 😁😁😁 gelmezse zaten alıcak😆😆😁
Oylumbaska Evrencakar bende öyle yapardım herhalde ama çok az kalmış sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah benimde günlerim Çar çabuk geçer gider 😅😅😅
Damla_gokk Tupbebekile ooo Allah yardimcınız olsun demekki ikizde cok bulanacak diye birsey yok. Size de kolay dogumlar diliyorum sağlıkla♥️